MAAK KENNIS MET: PADDY VAN LIESHOUT

"Motiveren en uitdagen om je grenzen te zoeken"

Ondernemen en motorrijden is mijn passie

Paddy van Lieshout is ondernemer in hart en nieren. Hij komt uit Valkenswaard, maar woont in Hamont Achel (België). Hij is eigenaar van het fantastisch Javaans Eetcafé Eindhoven.

Motoren zijn z’n grote hobby. In zijn eetcafé heeft hij er zelfs twee aan het plafond hangen. Paddy vindt het erg leuk om in de horeca te werken, maar hij vindt het ook heerlijk om zich wekelijks op te laden op het circuit. 

Paddy van Lieshout Motorsporttrainer bij de Supermotorschool
Supermoto Rijvaardigheids Instructies van Paddy van Lieshout

Je doel bereiken

Paddy is sinds 2010 motorsportinstructeur bij de Supermotorschool. Hij zit vol grappen en grollen, maar daagt je tegelijk uit om je grenzen op te zoeken. 

Bij een grote Amerikaanse hamburgerketen met de grote M stuurde hij in zijn jonge jaren honderden mensen aan. Daar heeft hij veel geleerd over het omgaan met mensen. Zijn kracht was samenwerken, want je kunt het niet alleen. 

Paddy noemt het ‘People Management’. Hij weet je uit te dagen en te motiveren en helpt je mee om je doel te bereiken.

Fantastisch lekker over het circuit rijden

Tijdens een training wijst Paddy de cursisten op wat ze kunnen verbeteren. Hij daagt ze uit, motiveert ze en doet het voor. Hij laat ze zien dat ze het gewoon zelf kunnen doen! 

Kijk, je moet niet continue gaan remmen. Maar als jij gewoon blijft doorrijden en die motor laat rollen, kun je fantastisch lekker over het circuit rijden.

Supermoto Rijvaardigheids Instructies van Paddy van Lieshout
Jarco Grotenhuis Supermotorschool

“Je moet in het begin van de training je rondjes rijden en dan is het de bedoeling dat je de steps aan de grond rijdt. Dat is een oefening die zeker niet meevalt, maar Paddy is er super gedreven in. Hij is er heel duidelijk in wat hij wilt zien en dat is echt mooi. Hij geeft je tips met betrekking tot je houding, techniek en dat doet hij op hele duidelijke wijze.” 


jarco grotenhuis (35 JAAR)

Angst voor regen en vuil op de weg

Supermoto Rijvaardigheids Instructies van Paddy van Lieshout

"Cursisten kunnen bang zijn. Ze kunnen vooral bang zijn voor regen en vuil op de weg. Ze raken dan een beetje de kluts kwijt, terwijl er eigenlijk weinig aan de hand is. Mensen halen hun motorrijbewijs, maar zijn dan nooit meer aan het spelen, waardoor ze beetje bij beetje hun skills kwijtraken."

Paddy leert je die controle te houden en het zelfvertrouwen te krijgen. Hij leert je de techniek en dat kan je vervolgens op je eigen motor oefenen. Het is een vervolg op je rijles. Daar heb je echt wat aan!

Stijg boven jezelf uit

“Je bent in goede motorhanden bij de instructeurs van de Supermotorschool.”
 
De instructeurs van de Supermotorschool hebben bovenal veel kennis van zaken. Het leuke van zo’n dag is om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen. Dan doen ze dingen waarvan ze niet verwacht hadden dat ze het ooit zouden kunnen. Paddy geeft iedereen de nodige aandacht en daardoor krijg je zelfvertrouwen. Daar wordt je gewoon beter van. Daar leer je van!

Enthousiaste aanmoediging van Paddy van Lieshout tijdens de Supermotard Cursus

Ga er ook voor, verbeter je skills onder leiding van
Paddy van Lieshout