arrow_drop_up arrow_drop_down

MotorCross OpstapDag

Deze training is voor beginners en tieners bij uitstek geschikt. In een halve dag ervaar je hoe het is om op een crossmotor te zitten. Aan het eind van de training kan je zelf schakelen en wegrijden.

MotorCross Cursus

Deze training is een volledige dag waarin je goed kennismaakt met alle aspecten van de motorcross. Deze training wordt ingedeeld op niveau van de rijder en is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

SuperMoto Cursus

Deze training is perfect als je al motor ervaring hebt. Je leert rijden op het asfalt zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Met deze cursus verdiep je je skills en rijvaardigheid en beleef je een uitdagende dag vol plezier.
Video Aspect Ratio: 4:1

ALLE MOTORCURSUSSEN EN MOTORTRAININGEN

Bekijk hier alle data

MotorCross Cursus

Vr 9 apr '21

SuperMoto Cursus

Do 15 apr '21

SuperMoto Cursus

Do 22 apr '21

SuperMoto Cursus

MotorCross OpstapDag

Di 4 mei '21

MotorCross Cursus

Vr 7 mei '21

SuperMoto Track Day

Do 13 mei '21

SuperMoto Cursus

Do 20 mei '21

SuperMoto Cursus

Do 27 mei '21

SuperMoto Cursus

Do 3 jun '21

SuperMoto Cursus

Do 10 juni '21

MotorCross Cursus

Vr 18 jun '21

OpstapDag

Za 19 jun '21   

SuperMoto Cursus

Vr 25 jun '21

Cadeaubon

€ 47, € 97 of € 297
Motor rijvaardigheids tips: Supermoto-cursus

Jezelf ongedwongen uitleven op je motor

Let op!!! Een Supermotorschool-cursus is een geweldig dagje uit. Samen lol maken en jezelf ongedwongen uitleven op een van onze uitdagende circuits, dát staat bij de Supermotorschool centraal. Wij laten jou boven jezelf uitstijgen en zullen je motiveren en uitdagen om je grenzen te verleggen.

Wij leren jou de motor beheersen, op de weg en offroad. Onze cursussen en trainingen zijn super gevarieerd. Beginnende en ervaren motorrijders kunnen hun skills bijspijkeren tijdens de vele oefeningen waarin we je vertrouwen in de motor vergroten.

Martin Sebregts (45 jaar) - Het zijn gewoon motorrijders als ikzelf!

Ik had beelden van tevoren gezien en dacht: ‘dat zijn vast allemaal gasten die normaal op Assen racen, die daar echt mee bezig zijn.’ Maar dat beeld klopt helemaal niet. Ja, ze trekken een motorpak aan, maar dan blijken het gewoon motorrijders te zijn als ikzelf. Recreatief, die 5.000 km per jaar rijden en hier gewoon een supergave dag hebben!

Martin Sebregts (45 jaar)

Wij gebruiken cookies