Supermotorschool locatie: Motorcross Circuit De Landsard

Motorcross Circuit De Landsard

Je bent helemaal gesloopt

MOTOCROSSEN ZOALS JIJ HET WILT

We huren altijd de gehele baan af zodat je in alle vrijheid kunt oefenen en tot het uiterste gaan!

VOOR IEDEREEN

De Landsard voor een onvergetelijk dagje motorcrossen voor beginners en gevorderde.

Motorcross Circuit de Landsard

Adres: Landsardseweg 47, Eindhoven (Het Circuit ligt naast Eindhoven Airport)

Circuit info: Grotebaan – zandparcours van ca. 1750 meter | Jeugdbaan – zandparcours van ca. 800 meter


Bekijk deze video voor een mooie indruk van Motorcross op Circuit De Landsard met de Supermotorschool. De jongens van Concetrade Bold waren te gast bij de Supermotorschool en gingen de ultieme uitdaging aan tijdens onze Motorcrosscursus op circuit De Landsard.

Grand Prix Motorcrosscircuit

Accommodatie de Landsard bestaat uit een prachtig Grand Prix Motorcrosscircuit met aangrenzend een Kartcircuit waarop de Supermotorschool ook met enige regelmaat vrije trainingen organiseert.

Het is een echt zandcircuit met een lengte van ruim 1750 meter. Hier kan jij je helemaal uitleven tijdens een van onze uitdagende Motorcrosscursussen en/of -trainingen.

Het losse Brabantse heidezand maakt De Landsard een pittige baan. Zeker als het flink heeft geregend en er diep knippen en sporen in het parcours zijn ontstaan. Maar het is ook een heel uitdagend circuit vol met kombochten, chicanes, hoge bulten en rechte stukken waar je het gas helemaal mag open trekken.

Op verzoek en omwille van grote populariteit, organiseren we crossdagen special voor vrouwen. Dit is actie, snelheid, adrenaline, en alleen vrouwelijke mede-deelnemers.

Samenvattend was vandaag erg vermoeiend, je bent helemaal gesloopt, maar echt heel gaaf. En hoe moe ik ook ben, het liefst zou ik nou weer op de motor stappen en weer een rondje gaan rijden. Het is echt heel leuk.

Geert van Rennes (29 jaar)

Welke cursussen en trainingen op De Landsard?

Met de Supermotorschool kun je op circuit De Landsard terecht voor meerdere Motorcrosscursussen en -trainingen. De variëteit in de baan, met mooie bochten, bulten en rechte stukken, is perfect om verschillende aspecten van het motorcrossen te oefenen.

Wij huren altijd het gehele circuit af, zodat jij alle ruimte en vrijheid hebt om te oefenen en jij je niet druk hoeft te maken om andere motocrossers.

Lijkt het jou ook fantastisch om eens op dit circuit te mogen rijden? Schrijf je dan in voor onze cursussen en/of trainingen.

Bekijk nu ons cursus overzicht en vindt de cursus die bij jou past

Wij gebruiken cookies