Vrije-training Supermoto met eigen motor | Supermotorschool.nl
Vrije-Training Supermoto van de Supermotorschool

Vrije-training Supermoto

Met je eigen motor lekker scheuren op het circuit

Je eigen rondjes rijden

Met enige regelmaat organiseren we vrije-trainingen voor rijders met een eigen motor. Hierbij is iedereen vrij zijn/haar eigen rondjes te rijden in het eigen tempo. Als het niveauverschil te groot is, werken we met groepen.

Professionele instructies

Je mag vrij je eigen rondjes rijden en trainingsoefeningen doen.

Circuit training met je eigen motor

Ben jij een fanatiek Supermoto wedstrijdrijder? Dan heb je de ruimte nodig om jezelf goed te kunnen voorbereiden op wedstrijden en het nieuwe seizoen. Het is super belangrijk om regelmatig te trainen, maar op welk circuit kun je terecht? Waar heb je de vrijheid en de ruimte om hoge snelheden te behalen op je Supermoto?

Of heb je een eigen Supermoto met kenteken? Dan geniet je vast enorm wanneer je samen met je maten toert. Maar op de weg is geen ruimte om even lekker los te gaan of specifieke technieken te oefenen. Wil jij eens flink het gas van je Supermoto-bike opentrekken op een echt circuit?

Tijdens de vrije-training van de Supermotorschool krijg je de ruimte en vrijheid op het circuit om te trainen en hoge snelheden te behalen. Met de circuit trainingen van de Supermotorschool heb je de vrijheid om circuit te rijden op je eigen motor.

Bocht techniek tijdens de Vrije-Training Supermoto

Waarom zijn er zo weinig trainingsfaciliteiten?

Het is een veel gehoorde ergernis. Er zijn in Nederland maar weinig trainingsfaciliteiten waar jij met jouw Supermoto-bike terecht kan. En als het wel mogelijk is, is deze dag binnen no-time volgeboekt.

De Supermotorschool begrijpt jou als geen ander. Met enige regelmaat organiseren we vrije-trainingen voor rijders met een eigen motor. Hierbij is iedereen vrij zijn of haar eigen rondjes te rijden in het eigen tempo. Als het niveauverschil te groot is, werken we met groepen. Zo houden we het veilig en leuk voor iedereen.

KNMV MT-3 trainer logo

Professionele instructies tijdens vrije Supermoto circuit training

De Vrije-trainingen zijn zowel geschikt voor Supermoto straatrijders als circuit wedstrijdrijders. Je mag vrij je eigen rondjes rijden en trainingsoefeningen doen. Na gelang het aantal inschrijvingen werken we met verschillende niveaus, waardoor iedere rijder in een gelijkwaardige goep op eigen tempo en snelheid kan deelnemen.

Voor wie daar behoefte aan heeft, zijn onze Supermotorschool motorsporttrainers aanwezig voor het geven van instructies, aanwijzingen en tips waar je écht wat aan hebt. Al onze motorsporttrainers zijn opgeleid volgens de principes van meervoudig kampioen Supermoto én Motorcross, en KNMV MT-3 trainer Marcel van Drunen.

Grijp nu je kans!!

In onze agenda kun je de beschikbare vrije-trainingsdagen vinden.