Je zoekt een origineel cadeau voor hem? | Supermotorschool Cadeaubon
Cadeau moto circuit inclusief Yamaha WR450 huur motor

SUPERMOTORSCHOOL CADEAUBON

Geef een unieke Supermoto of Motocross motorcursus cadeau

Motorrijden Cadeaubon: Het leukste cadeau om te geven én te krijgen!

ONVERGETELIJKE ERVARING

Een onvergetelijke ervaring vol actie, snelheid, adrenaline en maximaal grenzen verleggen!

DIRECT TE GEBRUIKEN

Na aankoop ontvang je jouw cadeaubon direct in je mailbox en is deze direct te gebruiken!

ORIGINEEL CADEAU

De Supermotorschool Cadeaubon is een super leuke manier om met meerdere mensen een motorcursus cadeau te geven!

Motorrijden cadeau geven, een onvergetelijke ervaring bij de Supermotorschool
Motorrijden cadeau geven, Supermoto cursus

WIE VERRAS JIJ MET DIT ORIGINELE CADEAU VOOR MOTORRIJDERS?

• Wil jij niet wéér aankomen met een saai cadeau dat niet in de smaak valt?
  • Of heb je geen idee wat je je beste vriend, collega of familielid cadeau moet geven?
  • Weet je niet hoe je je geliefde nog kunt verrassen met een mooi cadeau?

Geef een unieke ervaring cadeau!!!

Wij weten precies hoe moeilijk het is om een geschikt cadeau te vinden waar je iemand écht mee kunt verassen. Niet getreurd! Een cadeaubon van Supermotorschool is hét cadeau voor mannen en vrouwen. Het is het meest originele en onvergetelijke cadeau dat je kunt bedenken. Je geeft een unieke ervaring cadeau, waarmee je iemand echt zult verrassen!

Aan wie wil jij een avontuurlijk middagje motorrijden cadeau geven?

Rolf de Graaff geeft zijn vriendin Inge een dagje motorrijden cadeau

In de eerste bocht nadat ze haar rijbewijs had gehaald, lag ze al gelijk op straat. Nieuwe banden op de motor, nergens rekening mee gehouden en bam, daar lag ze en sindsdien rijdt ze eigenlijk een beetje moeilijk door rotondes en bochten en erg voorzichtig. Dus ik had zoiets van: ik ga eens zoeken naar een cursus. Dus ik heb haar dit cadeau gedaan, om haar een beetje wat makkelijker op de motor te laten zitten. Wij vinden het altijd leuk om elkaar iets leuks te geven voor de verjaardag, iets leuks te doen of ergens naartoe te gaan. En ja, het was super leuk, een super dag!

Rolf de Graaff (41 jaar)

Een dagje motorcrossen cadeau - Supermotorschool

GEEF EEN UNIEKE MOTORERVARING CADEAU

Wil jij iemand echt verrassen met een origineel cadeau?

Bijvoorbeeld met Vaderdag, een examencadeau, een verjaardag of als Kerst- of Sinterklaascadeau? Geef dan een bijzondere motorcursus cadeau van de Supermotorschool, of geef een training voor circuitrijden cadeau! Een motorcursus en/of motortraining van de Supermotorschool is een super origineel cadeau; een ervaring die de ontvanger nooit meer zal vergeten.

Groep jongens die een dagje motorcrossen cadeau hebben gehad
Supermotorschool cadeaubonnen van € 47, € 97 en € 297,-

CADEAUBON VOOR MOTORRIJDERS BESTELLEN

Met een Supermotorschool Cadeaubon kan de ontvanger zelf een geschikte datum kiezen om zijn/haar unieke ervaring te beleven. Ben jij enthousiast om een ander een originele cadeaubon te geven? Je kunt direct jouw cadeauvoucher online bestellen in onze Supermotorschool webshop!

Inge Flipse (21 jaar), kreeg van haar vriend een dagje Supermoto cadeau

Het is ook gewoon een hele leuke dag, want alles kan, niks moet. We hebben wel eens een dag in een snelle auto gereden, bijvoorbeeld. Dan was het van: dit mag niet, dat mag niet en dat moet. Maar hier is het: ga maar harder, ga maar harder, ga maar sneller, zoek je grens maar op! Dat is natuurlijk erg leuk aan zo’n dag. Er kan weinig fout gaan, want het enige wat er kan gebeuren is dat je in het gras terecht komt. Dus een ideale dag om zulke dingen eens uit te proberen.

Inge Flipse (21 jaar)

Geef het ultieme gevoel van vrijheid cadeau, met een Supermoto cadeaubon van de Supermotorschool

SUPERMOTORSCCHOOL CADEAUBON VERZILVEREN

Na aankoop ontvang je jouw Supermotorschool cadeaubon direct in je mailbox. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en word slechts eenmalig verstrekt. De ontvanger kan de Supermotorschool cadeaubon binnen twéé jaar verzilveren in onze webshop.

Om een cadeaubon te gebruiken, dient de ontvanger de cursus of training naar keuze in het ‘winkelwagentje’ van onze website te plaatsen. In de winkelwagen kun je onder ‘pas kortingscode toe’ je cadeaubon verzilveren. Indien het totaalbedrag van de cursus of training hoger is dan de waarde van de cadeaubon, dient het verschil te worden bijbetaald met een van de overige betalingsmethoden.

TIP VAN ONS

De Supermotorschool Cadeaubon is ook leuk om met meerdere mensen cadeau te geven.