Je zoekt een origineel cadeau voor hem? | Supermotorschool Cadeaubon

SUPERMOTORSCHOOL CADEAUBON

Geef een unieke Supermoto of Motocross ervaring cadeau!

ONVERGETELIJKE ERVARING

Een onvergetelijke ervaring vol actie, snelheid, adrenaline en maximaal grenzen verleggen!

DIRECT TE GEBRUIKEN

Na aankoop ontvang je jouw cadeaubon direct in je mailbox en is deze direct te gebruiken!

ORIGINEEL CADEAU

De Supermotorschool-cadeaubon, een leuk idee om met meerdere mensen cadeau te geven!

WIE VERRAS JIJ MET DIT ORIGINELE CADEAU?

Wil jij niet wéér aankomen met een saai cadeau dat niet in de smaak valt?

Of heb je geen idee wat je je beste vriend, collega of familielid cadeau moet geven? Weet je niet hoe je je geliefde nog kunt verrassen met een mooi cadeau?

Wij weten precies hoe moeilijk het is om een geschikt cadeau te vinden waar je iemand echt mee kunt verassen. Niet getreurd! Een cadeaubon van Supermotorschool is hét cadeau voor mannen en vrouwen. Het is het meest originele en onvergetelijke cadeau dat je kunt bedenken. Je geeft een unieke belevenis cadeau, waarmee je iemand echt zult verrassen!

De eerste bocht nadat ze haar rijbewijs had gehaald, lag ze gelijk op straat. Nieuwe banden op de motor, nergens rekening mee gehouden en bam, daar lag ze en eigenlijk sindsdien rijdt ze een beetje moeilijk door rotondes en bochten en erg voorzichtig. Dus ik had zoiets van: ik ga eens zoeken naar een cursus. Dus ik heb haar dit cadeau gedaan, om haar een beetje wat makkelijker op de motor te laten zitten. Wij vinden het altijd leuk om elkaar iets leuks te geven voor de verjaardag, iets leuks te doen of ergens naartoe te gaan. En ja het was super leuk, een super dag!

Rolf de Graaff (41 jaar)

GEEF EEN UNIEKE BELEVENIS CADEAU

Wil jij iemand echt verrassen met een origineel cadeau? Bijvoorbeeld met Vaderdag, voor een examen, een verjaardag of als kerstcadeau? Geef dan een bijzondere motorrijervaring van de Supermotorschool cadeau! Een motorcursus en of training van de Supermotorschool is een super origineel cadeau en zorgt voor een enorme adrenalineboost. Het is het meest originele en unieke cadeau dat je maar kan bedenken! Je geeft actie, adrenaline en een onvergetelijke ervaring cadeau!

CADEAUBON VOOR HEM BESTELLEN

Met een Supermotorschool cadeaubon kan de ontvanger zelf een geschikte datum kiezen om zijn of haar unieke ervaring te beleven. Ben jij enthousiast om een ander een super originele cadeaubon te geven? Je kunt direct jouw cadeauvoucher online bestellen in onze Supermotorschool webshop!

Het is ook gewoon een hele leuke dag, want alles kan, niks moet. We hebben wel eens een dag in een snelle auto gereden, bijvoorbeeld. Dan was het van: dit mag niet, dat mag niet en dat moet. Maar hier is het: ga maar harder, ga maar harder, ga maar sneller, zoek je grens maar op! Dat is natuurlijk erg leuk aan zo’n dag. Er kan weinig fout gaan, want het enige wat er kan gebeuren is dat je in het gras terecht komt. Dus een ideale dag om zulke dingen eens uit te proberen.

Inge Flipse (21 jaar)

CADEAUBON VERZILVEREN

Na aankoop ontvang je jouw Supermotorschool cadeaubon direct in je mailbox. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en word slechts één maal verstrekt. De ontvanger kan de Supermotorschool cadeaubon binnen twéé jaar verzilveren in onze webshop. Om een cadeaubon te gebruiken, dient de ontvanger de cursus of training naar keuze in het ‘winkelwagentje’ te plaatsen. In de winkelwagen kun je onder ‘pas kortingscode toe’ je cadeaubon verzilveren. Indien het totaalbedrag van de cursus of training hoger is dan de waarde van de cadeaubon, dient het verschil te worden bijbetaald met een van de overige betaalmethoden.

TIP VAN ONS

De Supermotorschool-cadeaubon is ook leuk om met meerdere mensen cadeau te geven.