MIDLAND CIRCUIT LELYSTAD

Het Supermoto-circuit waar je geweest moet zijn

Perfect Supermoto Circuit

De lengte van de grote oval is 600 meter; de lengte van de kleinere oval is 450 meter. Perfect voor Supermoto.

Veilig Circuit

Het is een van de mooiste, maar ook veiligste circuits van Europa. Er worden al jarenlang trainingen gegeven en wedstrijden gereden.

Motorcursus en motortraining op het Midland Circuit Lelystad

Supermoto School Midland Circuit Lelystad

Adres: Talingweg 89, Lelystad

Circuit info: De lengte van de grote oval is 600 meter; de lengte van de kleinere oval is 450 meter. Perfect voor Supermoto.

Het Midland Circuit in Lelystad is erg bekend in de Supermoto wereld. Het is een van de mooiste, maar ook veiligste circuits van Europa. Er worden hier al jarenlang wedstrijden gereden. Voor de Supermotorschool is het Midland een van de vaste circuits voor de cursussen en vrije trainingen

Supermoto op het Midland Circuit

Het Midland Circuit is een geweldig mooie baan om met Supermoto op te rijden. Net zoals het Raceway Circuit in Venray, is de buitenring een oval baan die wordt gebruikt voor de autosport. Op het middenterrein van het circuit ligt een kartbaan met goede doordraaibochten, slide-bochten en chicanes, waarbij technische aspecten elkaar snel opvolgen.

Het circuit heeft goed asfalt wat enkele jaren geleden nog compleet is vernieuwd. Daardoor ligt de scherpte nog op het asfalt. Dit maakt het een perfecte baan voor Supermoto trainingen en cursussen.

Supermotard Cursus Midland Circuit Lelystad
Supermotard Cursus Midland Circuit Lelystad

De geschiedenis van het Midland Circuit Lelystad

Het Midland Circuit is in 1982 opgericht door Ieke van de Wal. Hij was ooit een groot coureur in de autospeedway en ovalracing.

Het circuit is in de loop der jaren uitgebreid naar een zeer divers racecentrum voor de autosport en motorsport, maar ook voor karting en modelauto-racing. Het Midland Circuit beschikt over diverse professionele faciliteiten. 

Supermotard Cursus Midland Circuit Lelystad

Welke motorcursussen en motortrainingen organiseren wij op het Midland Circuit?

Dit circuit met de brede oval asfaltbanen is perfect voor de Supermoto-cursussen en trainingen van de Supermotorschool. Onder professionele begeleiding met goede aanwijzingen van onze instructeurs, heb jij op het Midland Circuit alle ruimte om nieuwe vaardigheden te leren en/of te verbeteren.

Wij huren altijd het gehele circuit af, zodat jij alle ruimte en vrijheid hebt om te oefenen en flink snelheid te kunnen maken.

Supermotard Cursus Midland Circuit Lelystad

Bekijk nu ons cursusoverzicht en kom motorracen op het
Midland Circuit