Hoe word jij met een Supermotorschool-cursus een betere motorrijder?

OVER ONS

Jezelf als motorrijder verbeteren

Marcel van Drunen geeft instructies

Hoe haal je meer plezier uit motorrijden?

Hoe kun je op een leuke manier je rijvaardigheid verbeteren? Waar kun je als motorrijder echt kennismaken met het circuit rijden? En dan niet 3 x 10 minuten achter een instructeur aan rijden, maar het echte werk waar je een volledige dag helemaal tot het uiterste mag gaan?


Dit zijn vragen die Marcel van Drunen zichzelf in 2006 stelde, maar een antwoord op zijn vragen was er niet. Daarom besloot hij het heft in eigen handen te nemen. Samen met Yamaha, startte hij in het voorjaar van 2007 zijn Supermotorschool. Het is een unieke plek geworden in Nederland, België en Duitsland waar beginnende en gevorderde motorrijders onder professionele begeleiding hun allround motorbeheersing kunnen verbeteren en nog meer plezier uit het motorrijden kunnen (leren) halen.

Titels van Marcel van Drunen

3-voudig Deutsche Meister Motorcross '95 - '96 - '98

Nederlands Kampioen Motorcross 2001

Europees Kampioen Supermoto 2004

#48 Rally Dakar Lisboa 2006

8-voudig Nederlands Kampioen Supermoto

Wij helpen jou op de motor boven jezelf uit te stijgen

De Supermotorschool is opgericht door motorsportpionier Marcel van Drunen. Marcel is een allround sportman, met enorm veel ervaring en diepgaande kennis op het gebied van Motorcross en Supermoto. Marcel is meervoudig kampioen in zowel Motorcross als Supermoto én hij is KNMV-gediplomeerd zelfstandig motorsporttrainer niveau 3 (MT-3). Met deze ervaring heeft hij fantastische cursussen opgezet. De professionele motorsportinstructeurs van de Supermotorschool staan klaar om jou boven jezelf uit te laten stijgen!

“Ik rij al meer dan 10 jaar motor, maar ik heb toch altijd het gevoel dat er meer is dan dat je op een openbare weg kan halen. Supermoto is voor mij de ultieme vorm van motorsport. Als je daar op een cursus dan een beetje aan kunt proeven, lijkt me dat een hele mooie verrijking voor de openbare weg.”

Ferry van der Wal (41 jaar)

Ronnie Marcel en Paddy zijn top! Topmannen. Ze geven goed de uitleg, ze tonen het voor, doe je iets verkeerd, dan roepen ze u direct nader om te zeggen: daar moet u op letten en daar moet u op letten. Dat is echt top, met magnifieke uitleg.


Sam Wallaerts (29 jaar)

"Je bent in goede motorhanden bij de instructeurs van de Supermotorschool"


Supermotorschool heeft verstand van motorrijden op het hoogste niveau en heeft een uniek cursus- en trainingsprogramma ontwikkeld om deelnemers te laten groeien en boven zichzelf uit te laten stijgen. Bij ons zit je dus goed als je snakt naar een unieke manier om jezelf als motorrijder te verbeteren, waarbij je niet bang hoeft te zijn om tot uiterste te gaan!


“Ons doel is jou boven jezelf uit te laten stijgen!”


Maak kennis met ons professionele team van motorsporttrainers, die werkelijk alles uit de kast halen om jou boven jezelf uit te laten stijgen en een onvergetelijke dag te laten beleven.

ONS TEAM VAN MOTORSPORTTRAINERS

Profielfoto Marcel van Drunen

Marcel van Drunen

Profielfoto Paddy van Lieshout

Paddy van Lieshout

Profielfoto Ronnie Kreeft

Ronnie Kreeft

Ik had gelijk vanmorgen al door dat Ronnie, Paddy en Marcel leuke gasten zijn. Ik dacht meteen ‘Dat wordt een leuke dag’. De manier waarop ze het brengen. Het is voor hun iets natuurlijks, ze doen het waarschijnlijk dagelijks of wekelijks. Ze zijn hartstikke enthousiast. Ik vind het leuke gasten. Ze vertellen het leuk. Ik had van tevoren al een beetje gekeken hoe deze cursus wordt gegeven en wat je kunt verwachten. Toen had ik iemand horen zeggen: ‘Het enige wat je die jongens hoort roepen, is: platter, platter, platter door de bocht’.

Rolf de Graaff (41 jaar)

BOEK NU EEN CURSUS OF TRAINING

Wij gebruiken cookies