OVER SUPERMOTORSCHOOL

Verbeter jezelf als motorrijder

Hoe haal je meer plezier uit motorrijden?

Hoe kun je op een leuke manier je rijvaardigheid verbeteren?

Waar je als motorrijder écht kunt kennismaken met het motorrijden op het circuit?

Niet alleen achter een instructeur aan rijden, maar een volledige dag helemaal tot het uiterste kunt gaan?

Antwoorden waren er niet, todat Marcel van Drunen in het voorjaar van 2007 samen met Yamaha de Supermotorschool opende. Het is een unieke plek geworden in Nederland, België en Duitsland waar beginnende en gevorderde motorrijders onder professionele begeleiding hun allround motorbeheersing kunnen verbeteren en nog meer plezier uit het motorrijden kunnen (leren) halen.

Marcel van Drunen professionele begeleiding

Titels van Marcel van Drunen

 Deutsche Meister Motorcross

3-voudig Deutsche Meister Motorcross '95 - '96 - '98

Nederlands Kampioen Motorcross

Nederlands Kampioen Motorcross 2001

Europees Kampioen Supermoto

Europees Kampioen Supermoto 2004

Rally Dakar Lisboa

#48 Rally Dakar Lisboa 2006

Nederlands Kampioen Supermoto

8-voudig Nederlands Kampioen Supermoto

Motorsport kampioen Marcel van Drunen

De Supermotorschool is opgericht door motorsportpionier Marcel van Drunen. Marcel is een allround sportman, met enorm veel ervaring en diepgaande kennis op het gebied van Motorcross en Supermoto. Marcel is meervoudig kampioen in zowel Motorcross als Supermoto én hij is KNMV-gediplomeerd zelfstandig motorsporttrainer niveau 3 (MT-3). Met deze ervaring heeft hij fantastische cursussen opgezet. 

Ferry van der Wal

Ik rij al meer dan 10 jaar motor, maar ik heb toch altijd het gevoel gehad dat er meer is dan dat je op een openbare weg kan halen. Supermoto is voor mij de ultieme vorm van motorsport. Als je daar op een cursus dan een beetje aan kunt proeven, is dat een hele mooie verrijking voor de openbare weg.


Ferry van der Wal (41 jaar)

Sam Wallaerts

Marcel en Perry zijn top! Topmannen. Ze geven goed de uitleg, ze tonen het voor. Doe je iets verkeerd, dan roepen ze u direct nader om te zeggen: 'daar moet u op letten en daar moet u op letten'. Dat is echt top, met magnifieke uitleg.


Sam Wallaerts (29 jaar)

"Je bent in goede Motorhanden bij de Instructeurs
van de Supermotorschool"

Supermotorschool heeft verstand van motorrijden op het hoogste niveau en heeft unieke motorcursussen en programma's ontwikkeld om deelnemers te laten groeien. Bij ons zit je dus goed als je snakt naar een unieke manier om jezelf als motorrijder te verbeteren, waarbij je niet bang hoeft te zijn om tot het uiterste te gaan!

“Ons doel is jou boven jezelf uit te laten stijgen!”

En daar zullen we je bij helpen. Maak kennis met ons professionele team van motorsporttrainers, die werkelijk alles uit de kast halen om je motorvaardigheden te verbeteren en je een onvergetelijke dag te laten beleven.

Je bent in goede Motorhanden bij de Instructeurs van de Supermotorschool

Ons team van motorsporttrainers

Marcel van Drunen

Marcel van Drunen

"Het geeft mij voldoening om de cursisten iets mee te geven en hen echt iets aan te leren"

Rolf de Graaff

Ik had gelijk vanmorgen al door dat Perry en Marcel leuke gasten zijn. Ik dacht meteen ‘Dat wordt een leuke dag’. De manier waarop ze het brengen, het is voor hun iets natuurlijks. Ze doen het waarschijnlijk dagelijks of wekelijks. Ze zijn hartstikke enthousiast. Ik vind het leuke gasten. Ze vertellen het leuk. Ik had van tevoren al een beetje gekeken hoe deze cursus wordt gegeven en wat je kunt verwachten. Toen had ik iemand horen zeggen: ‘Het enige wat je die jongens hoort roepen, is: platter, platter, platter door de bocht’.


Rolf de Graaff (41 jaar)