SUPERMOTO VERVOLGCURSUS

Haal er alles uit wat erin zit

Sprongen vooruit

Jouw motorbeheersing gaat met sprongen vooruit en je beleeft niet alleen een dag om nooit te vergeten, maar je verbetert ook je rijvaardigheid en rijveiligheid!

Nét dat stapje verder

Als je het wilt, laten we je ervaren hoe het is om met slickbanden op zand te rijden. Dit is een ongekende sensatie. En het gas mag op zeker nog wat verder open!

Puur plezier

Tijdens de vervolgcursus ontmoet je ook andere Supermoto fanaten, die net als jij méér willen, het echte werk! Want Supermoto op dit niveau is puur plezier.

Supermoto vervolgcursus: dat smaakt naar meer

Yes! Jij hebt één of meerdere keren de Supermoto-cursus gevolgd. Smaakt dat naar meer? De rush van de adrenalinekick is oh zo verslavend! Maar wat zijn de vervolgstappen?

Wil je beter worden, en heb je in je enthousiasme al een Supermoto machine aangeschaft? Maar wil je niet achteraan rijden, maar de beste van het circuit worden en andere je (nieuwe) Supermoto skills showen?

Wees dan geen brokkenpiloot! Verbeter juist je Supermoto rijvaardigheden met de Supermoto vervolgcursus.

Technieken verder ontwikkelen

Je moet oppassen dat je door je gebrekkige vaardigheden geen ernstige ongelukken krijgt tijdens, bijvoorbeeld, offroad rijden. Geloof ons, dit gebeurt regelmatig. In je enthousiasme ben je snel te optimistisch. En zonder enige ervaring neem je dan gouw te veel risico’s met een ernstige belsure als gevolg.

Wat jij dus moet doen is je technieken verder ontwikkelen. Je moet trainen en ervaring opdoen op het circuit. Met een Supermoto vervolgcursus helpen wij je deze valkuilen te overbruggen. Bovendien leer je om nog meer adrenalinekicks te halen uit het Supermoto racen. Zo wordt jij een goede Supermoto-rijder.

Verbeter jouw Supermoto race skills

Jij hebt dus de ambitie om jou Supermoto skills te verbeteren? Jij bent klaar voor de volgende stappen in jouw Supermoto carrière

Dan is de Supermoto vervolgcursus helemaal op jouw lijf geschreven. Onder het oog van onze ervaren motorsporttrainers ga je werken aan het verbeteren van jouw technieken. Tijdens de vervolgcursus ontmoet je ook andere Supermoto fanaten, die net als jij méér willen!

Dit is het echte werk! Supermoto op dit niveau is puur plezier.

In actie op het offroad tijdens de Supermoto vervolgcursus

In 1 dag leer je sliden met een Supermoto en beleef je heel veel rijplezier. 

Na twee keer de beginnerscursus heb ik ook nog de vervolgcursus gedaan, dit zou ik zeker aan iedere motorliefhebber willen aanraden!


Thomas Martens (19 jaar)

Wat leer je bij de vervolgcursus?

  • Techniek combineren met snelheid;
  • Asfalt-rijden combineren met offroad-rijden (afhankelijk van het circuit);
  • Zo plat mogelijk in de bochten liggen, waardoor de voetsteunen regelmatig over de grond glijden;
  • Nog meer praktijkkilometers op het circuit, met meer ruimte voor vrij-rijden;
  • Een goede houding op de motor krijgen en verbeteren;
  • Leren van je fouten, we laten je zien wat goed gaat en wat kan worden verbeterd;
  • Dieper ingaan op sliden;
  • Met hoge snelheid over het asfalt en door bochten rijden.

Je komt jezelf tijdens de Supermoto vervolgcursus letterlijk tegen, maarwel onder de meest professionele begeleiding die je kunt wensen. Met veel humor, actie en adrenaline!

Offroad bocht nemen tijdens de Supermoto vervolgcursus
Vrienden maken tijdens de Supermoto vervolgcursus, deelnemers nemen rust.

Alleen voor waaghalzen?

Nee, niet per se. Als je het wilt, laten we je ervaren hoe het is om met slickbanden op zand te rijden.

Dit is een ongekende sensatie. Verder bouwen we verder aan je vertrouwen, je techniek op het asfalt en offroad. En het gas mag zeker nog wat verder open!

Supermoto vervolgcursus, in actie op het offroad

Verbetering van je rijvaardigheid

In actie op het offroad tijdens de Supermoto vervolgcursus

Je moet het gewoon doen! Veiligheid staat voorop. Als je hebt genoten van de Supermoto-cursus, moet je ook de vervolgcursus doen! Jouw beheersing over je motor gaat met sprongen vooruit en je beleeft niet alleen een dag om nooit te vergeten, maar je verbetert ook je algemene rijvaardigheid en veiligheid op de motor. De geleerde technieken kan je toepassen op het circuit, maar deze kennis en ervaring maken het rijden in het verkeer ook een stuk veiliger.

Enthousiasts? Beleef nu de echte adrenaline kick en schrijf je in voor de Supermoto vervolgcursus.

Klaar voor de vervolgstap?