JEUGD MX-TRAININGSVAKANTIE

De Perfecte Motorcrossvakantie: Zon, Fun en Motorcrossen

Risicovrij boeken: mocht vanwege Corona de vakantie niet doorgaan,
dan ontvang je het betaalde bedrag terug.

Motorcrossvakantie voor toekomstige kampioenen

Les van een kampioen

Krijg les op het hoogste niveau van Marcel van Drunen: meervoudig kampioen Motorcross en Supermoto en KNMV-gediplomeerd jeugd motorsporttrainer

Super veel plezier

Zet stappen vooruit in motorbeheersing en motortechnieken, beleef super veel plezier en maak nieuwe vrienden met andere jonge motorcrossers.

MX Vakantie Zomer in Frankrijk

26,27,28 juli 2022

MX Vakantie Kerst in Spanje

27 Dec 22 '21 - 3 Jan '23

Een week lang op motorcrossvakantie

Ben jij een fanatieke jonge motorcrosser en droom je er stiekem van ooit zo goed te worden als Glenn Coldenhoff?
Zit jij het liefst iedere vrije schoolvakantie op je crossmotor? 

Dan is de Jeugd MX-trainingsvakantie van de Supermotorschool echt iets voor jou.

In deze vakantie ga je een week lang crossen met leeftijdsgenoten. We gaan samen aan de slag om jouw basistechnieken en motorbeheersing naar een hoger niveau te tillen. We rijden op circuits met een andere ondergrond dan het zand dat je in Nederland gewend bent. Omdat we de tijd hebben, kan er intensief worden getraind om je bijvoorbeeld voor te bereiden op crosswedstrijden. Je wordt getraind door meervoudig kampioen Motorcross en KNMV-jeugd motorsporttrainer Marcel van Drunen.

Motorcross training voor kinderen: techniek is de basis!

Het ziet er vanaf de zijlijn makkelijk uit, maar in werkelijkheid is het nog een behoorlijke kunst om gecontroleerd hard te rijden; om echt vol gas te kunnen rijden. 

Je hebt hiervoor heel je lichaam nodig. Het draait allemaal om de juiste houding en techniek. Heb je die goed onder de knie? Dan gaan we daarna het tempo verhogen en zie je dat hard rijden gemakkelijker gaat. 

Dát en veel meer leer je tijdens de Motorcross-trainingsvakantie!

Techniek in praktijk brengen tijdens de Motorcross Vakantie van de Supermotorschool
Motorcross trainingsvakantie voor kinderen - Supermotorschool van Marcel van Drunen

MX trainingsvakantie voor jonge motorcrossers

De SuperMotorSchool organiseert regelmatig MX-trainingsweken in het buitenland. Deze trainingen worden speciaal georganiseerd voor kinderen en tieners tot +/- 20 jaar en vinden plaats in schoolvakanties, zoals de kerstvakantie, voorjaarsvakantie en zomervakantie.

Het is niet alleen een trainingsweek, maar ook een fantastische crossvakantie. Het hele gezin kan meegaan. Tussen het trainen door wordt er onderling veel plezier met elkaar gemaakt. Je motorcross skills zullen hard vooruit gaan, maar je maakt ook nieuwe vrienden in de motorcross wereld. Dat is echt enorm leuk!

Leer nieuwe MX basistechnieken

Training van motorbeheersing tijdens de Motorcross vakantie voor kinderen

Als deelnemer leer je tijdens deze Motorcross-trainingsvakantie voor jonge motorcrossers in een korte tijd een heleboel nieuwe basistechnieken, zodat:

  • je motorbeheersing wordt vergroot;
  • je de snelheid op je crossmotor op een verantwoorde manier kunt verhogen;
  • je wordt klaargestoomd om deel te kunnen nemen aan motorcrosswedstrijden.

De winter Jeugd MX-trainingen worden gehouden in warme oorden, zoals Spanje en Italië. In de zomermaanden blijven we juist dichterbij huis en gaan we naar circuits in Frankrijk en Duitsland. In het buitenland rijden we over het algemeen op hardere banen met meer hoogteverschillen, waarbij we je leren over je angsten heen te komen met het nemen van bijvoorbeeld hoge springbulten. 

MX training voor kinderen met Marcel van Drunen

Je krijgt les op het hoogste niveau van Marcel van Drunen: voormalig kampioen Motorcross en Supermoto en KNMV-gediplomeerd jeugd motorsporttrainer niveau 3 (MT-3). Met hem als trainer kan jij profiteren van zijn kennis en enorme hoeveelheid ervaring! De lessen worden in groepen gegeven.

Tijdens de MX-trainingsvakantie leer jij ook veel over je eigen motor. Allemaal belangrijke kennis waarvoor we de tijd zullen nemen.

De basis voor betere motorcross skills!

In deze Motorcross-trainingsvakantie krijg jij een professionele basis aangeleerd, waarbij jij de juiste handvaten krijgt aangereikt om je door te ontwikkelen tot misschien wel de nieuwe Kampioen Motorcross.

We werken aan je vertrouwen in jezelf en in je motor. We laten je zien dat het belangrijk is om in je eigen lijn te blijven rijden en dat snellere rijders hun weg om jou heen vinden. En maak je dan toch een fout? Dat is niet erg, want daar leer je van. We leren je dit te accepteren en verder te gaan met de oefening of de race.

In actie tijdens de Motorcross vakantie voor kinderen

Focus is essentieel in motorcross

We richten ons ook op focus. Jonge rijders kunnen te veel met andere dingen bezig zijn, terwijl een goede focus essentieel is. Hier trainen we de jonge crossers speciaal op.

Tijdens de MX-trainingsvakantie hebben we de tijd en rust om intensief te trainen, zodat jouw skills met sprongen vooruit gaan. Iedere deelnemer kan de training op zijn of haar eigen niveau volgen en traint op eigen snelheid.

Ons doel is om gecontroleerd (hard) te leren rijden. Daarvoor heb je heel je lichaam nodig en draait het om het aanleren van de juiste houding, technieken en focus.

Lage kosten, veel plezier

Je krijgt tijdens de MX-trainingsweek voor kinderen tot +/- jaar professionele begeleiding en tips onze trainers. Je zult stappen vooruit maken in je motorbeheersing en rijtechnieken. Maar je zult ook super veel plezier beleven op de motor en met de andere deelnemers in jouw groep. 

Begeleiding voor Marcel van Drunen tijdens de Motorcross Vakantie voor Kinderen

VERLEG JE GRENZEN

Lijkt het jou ook gaaf om getraind te worden op de mooiste banen in het buitenland?
Bekijk al onze trainingsvakanties online en boek jouw Jeugd MX-trainingsvakantie.