SUPERMOTO CIRCUIT TRAINING

Het gas opentrekken op je eigen motor

Instructies, training en vrij rijden

 • Ben jij een fanatieke Supermoto rijder, maar wil je graag je skills verbeteren onder professionele begeleiding?
 • Of komen je Supermoto skills niet meer lekker uit de verf en schaam je je op het circuit?
 • Heb je behoefte aan training en professionele Supermoto begeleiding in een speciale Supermoto-training?
Supermoto Circuit Training op het Midland Circuit in Lelystad

Supermotorschool biedt jou de extra begeleiding en training die jij nodig hebt om je Supermoto skills te verbeteren, bij te spijkeren of op te frissen. De Supermoto circuit-training is speciaal opgezet voor ervaren Supermoto rijders zoals jij, die een eigen Supermoto-bike hebben. Dit kunnen zowel Supermoto-rijders zijn met een motor met kenteken of ervaren Supermoto wedstrijdrijders. Iedereen met een Supermoto-bike is welkom!

Training op het hoogste niveau!

De motorsporttrainers van de Supermotorschool hebben de ervaring en kennis om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Supermoto training op het circuit

Ga voluit en trek je gas maar flink open! Tijdens de training, maar ook bij het vrij rijden, hebben we beschikking over het gehele circuit.

Profiteer van onze jaren lange ervaring in Supermoto

De motorsporttrainers van de Supermotorschool hebben de ervaring en kennis om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. De motorsporttrainers werken allemaal volgens de trainingsprincipes van meervoudig kampioen Supermoto én Motorcross, en KNMV MT-3 trainer Marcel van Drunen. Ze zullen je professionele aanwijzingen en tips geven, zodat jij gericht je Supermoto skills kunt verbeteren.

Maar je zal bovenal een geweldige dag beleven waarin je lekker los kunt gaan op het circuit, snelheid kunt maken en bovendien een betere Supermoto rijder kunt worden. 

KNMV MT-3 logo

Onderdelen van de Circuit Training Supermoto

Scoren met je nieuwe skils

Tijdens deze Supermoto circuit training geven we professionele instructies, aanwijzingen en tips waar je écht wat aan hebt. Tijdens deze training geven we met name aandacht aan:

 • Ideale ‘lijnen’ rijden;
 • Balans en zithouding;
 • Het aanremmen van de bocht;
 • Bocht insturen zonder remmen;
 • Sliden (met juiste techniek);
 • Vrij rijden.
In actie tijdens de Supermoto Circuit Training op het Midland Circuit in Lelystad

Afhankelijk van het aantal deelnemers, worden er groepen gemaakt op basis van niveau en snelheid. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen tempo trainen en racen. 

Tijdens de training, maar ook bij het vrij rijden, hebben we beschikking over het gehele circuit. Je kunt dus lekker het gas opengooien en voluit gaan. Dit is een unieke kans on in alle vrijheid hoge snelheden te bereiken op een circuit. 

Supermoto Circuit Training op het Midland Circuit in Lelystad

Yamaha Supermoto motor huren

 • Heb je je eigen Supermoto-motor even niet ter beschikking, omdat deze bijvoorbeeld in onderhoud is, maar wil je toch deelnemen aan de training? 
 • Of heb je zelf geen Supermoto bike en al eens deelgenomen aan onze Supermoto curus?

Wij bieden je de mogelijkheid om een van onze Yamaha WR450F motoren te huren. De kosten hiervoor zijn €197,- per dag, inclusief brandstof. Voor ernstige valschade rekenen we €75,- borg. Deze dient altijd contant te worden voldaan bij de aanvang van de huur.

Yamaha WR450 Supermoto Bikes van de Supermoto School

Reserveer direct jouw startplek bij de unieke

Supermoto Circuit Training