Page content

Vrije Training Supermoto Midland Circuit

article content

Vrije Training Supermoto Midland Circuit

Voor alle Supermoto fanaten organiseert de Supermotorschool op zaterdag 14 juli 2018 weer een Vrije Training Supermoto op het Midland Circuit in Lelystad. Voor deze training hebben we het hele circuit tot onze beschikking, dus inclusief het offroad gedeelte. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent!

Schrijf je voor 11 juli in via: goo.gl/cFmJDQ

Dag indeling Vrije Training Supermoto

We werken met twee groepen waarbij je word ingedeeld op niveau. We rijden steeds heats van 25 minuten. De Supermotorschool is niet verantwoordelijk voor je rijtijd.

10:00 – 10:50 Vrije training
11:00 – 11:50 Vrije training
12:00 – 12:50 Vrije training
13:00 – 13:50 Vrije training met offroad
14:00 – 14:50 Vrije training
15:00 – 15:50 Vrije training met offroad
16:00 – 16:50 Vrije training met offroad

Let op!!! Wanneer het offroad gedeelte is geopend, wordt de toegangsweg tot het rennerskwartier afgesloten. Het is dan niet mogelijk om het rennerskwartier op te rijden of te verlaten.

Vooraf aanmelden: € 55,-
Aanmelden op het circuit € 70,-
NB. Kosten per rijder, dus niet per motor!

Voorinschrijven kan tot 11 juli!
Je kunt je inschrijven via: goo.gl/cFmJDQ
Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Motor Huren

Heb je zelf geen Supermotard, maar wil je de Vrije Training Supermoto toch meebeleven? Dat kan!

Je kunt voor deze training een Yamaha WR450F van de Supermotorschool huren. Twee Supermotards zijn op het circuit zelf te huur, per heat van 25 minuten. Kosten hiervoor bedragen € 39,95. Daarnaast zijn er op inschrijving 8 Supermotards te huur voor de volledige dag. De kosten hiervan zijn € 199,95 inclusief brandstof. Reserveer dus snel jouw motor! Een motorpak moet je zelf meenemen en is verplicht.

Kleding Huren

Heb je niet de juiste kleding en wil deelnemen aan de Supermoto Vrije Training? Geen probleem!

Via de Supermotorschool is er ook kleding te huur van MVD Racewear. Een helm en laarzen neem je het liefst zelf mee in verband met de juiste pasvorm en beperkte beschikbaarheid. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Services op het circuit

Eten en drinken: Bij Fred in de kantine van het Midland Circuit.
EHBO: Er zijn gediplomeerde EHBO’ers aanwezig.
Banden Service + Kleding: SMX Racing
Banden Service: Rockanje Racing
Vering: RV Suspension

Waar?

De training wordt gehouden op het Midland Circuit Lelystad, Tailingweg 89 in Lelystad. Het rennerskwartier is geopend vanaf 8.30 de poort sluit om 18.00 uur.

Schrijf je snel in!

Wil jij deze unieke kans niet missen? Meld je dan snel aan, want de plaatsen zijn beperkt. Meld je voor 11 juli aan via: goo.gl/cFmJDQ

Heb je vragen?

Stuur gerust een e-mail naar: [email protected] of bel met 040 73 70 289