Supermoto Circuit Training op het Midland Circuit in Lelystad

Supermoto Trackday Lelystad 2019!

Het gas open trekken op je eigen motor

Supermoto Trackday op het Midland Circuit in Lelystad

Race mee tijdens de Trackday!

• Ben jij een fanatieke Supermoto rijder, en wil je graag je skills verbeteren onder professionele begeleiding?
  • Geef je in het weekend graag flink gas op je Supermotard, maar komen je  skills niet meer lekker uit de verf en schaam je je?
  • Wil jij keihard racen en de adrenaline door je lijf voelen gieren op een echt circuit?

Race mee tijdens de Supermoto Trackday op donderdag 30 mei 2019 op het Midland Circuit in Lelystad. Er is volop ruimte om vrij te racen, maar ook om je Supermoto skills te verbeteren, bij te spijkeren of op te frissen tijdens de trainingsblokken in de ochtend.

Deze jaarlijkse Supermoto Trackday met vrije training wordt georganiseerd door de Supermotorschool in samenwerking met Supermofools. De professionele instructeurs van Supermotorschool zijn de hele dag aanwezig om je aanwijzingen, tips en de nodige begeleiding te geven waar je écht wat aan hebt.

Lees snel door, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Dit mag je niet missen!

Training op het hoogste niveau!

De motorsporttrainers van de Supermotorschool hebben de ervaring en kennis om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Supermoto training op het circuit

Ga voluit en trek je gas maar flink open! Tijdens de training, maar ook bij het vrij rijden, hebben we beschikking over het gehele circuit.

Optie 1: Supermoto Circuit-Training

Supermoto circuit-training met eigen motor van 10.00 tot 13.00 uur.

De circuit-training is voor iedereen die onder professionele begeleiding zijn of haar Supermoto skills wil verbeteren, bijspijkeren of opfrissen. Deze circuit-training is speciaal opgezet voor Supermoto-rijders met een eigen Supermoto-bike. Dit kunnen zowel Supermoto recreant-rijders zijn met een motor met kenteken of ervaren Supermoto-wedstrijdrijders. Alle Supermoto-rijders zijn welkom!

De training wordt gegeven in twee groepen, afgestemd op niveau. We geven tijdens de trainingsblokken met name aandacht aan:

• Sliden (met de juiste techniek);
  • Het aanremmen van de bocht;
  • Bocht insturen zonder remmen;
  • Balans en zithouding;
  • Ideale ‘lijnen’ rijden.

Na de circuit training neem je van 13.00 tot 17.00 uur deel aan de vrije training. Dan kun je de geleerde technieken in de praktijk brengen en het gas even lekker opengooien op het circuit.

Prijs: 97,- excl. Motor en alleen op voorinschrijving.

Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt.

Optie 2: Vrije Training

Vrije training met eigen motor van 13.00 tot 17.00 uur.

Heb je geen behoefte aan de circuit training, maar wil je wel vrij rijden? Sluit dan aan bij de vrije training in de middag. Tijdens de vrije training krijg je de ruimte en vrijheid op het circuit om vrij te rijden op je eigen motor.
Vooraf aanmelden: € 47,-. (Deelnemers aan de Supermoto circuit-training nemen in de middag automatisch deel aan de vrije training). Aanmelden op het circuit kost: € 65,- (NB. Kosten per rijder, dus niet per motor!)

• LET OP! Zoals je van ons gewend bent, delen wij de deelnemers aan de vrije training op in groepen op basis van het niveau. Zo kan iedereen lekker rijden en rij je elkaar niet in de weg!

Yamaha WR450 Supermoto Bikes van de Supermotorschool

Yamaha Supermoto motor huren

• Heb je zelf geen Supermotard, maar wil je de Supermoto Trackday toch meebeleven? Dat kan!

Je kunt tijdens de trackday een Yamaha WR450F van de Supermotorschool huren. Je kunt tijdens de trackday een Yamaha WR450F van de Supermotorschool huren. Er zijn op inschrijving 9 Supermotards te huur voor de volledige dag. De kosten hiervan bedragen € 197,- inclusief brandstof en schade dekking. Een motorpak moet je zelf meenemen en is verplicht.

Reserveer dus snel jouw motor tijdens het boeken van de circuit-training!

Testimonium Ronald Kramer over de Supermotorschool
Supermoto kleding van MVD Racewear huren

Supermoto Kleding huren

• Heb je niet de juiste kleding en wil toch deelnemen aan de Supermoto Trackday? Geen probleem!

Via de Supermotorschool is er ook kleding te huur van MVD Racewear. Een helm en laarzen neem je het liefst zelf mee, in verband met de juiste pasvorm en beperkte beschikbaarheid. Stuur een e-mail en vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Supermoto Circuit Training op het Midland Circuit in Lelystad

Reserveer direct jouw Trackday startplek!

Wil jij deze unieke kans niet missen? Meld je dan snel aan met je vrienden,

want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.