Supermot Trackday Lelystad 2019 | Supermofools & Supermotorschool

Supermoto Vrij Rijden Circuit Trackday Lelystad 2019!

Supermoto Vrij Rijden Circuit op Hemelvaartsdag – Donderdag 30 mei 2019

Ben jij een fanatiek motorrijder? Geef je in het weekend graag flink gas op je Supermotard? Wil jij keihard racen en de adrenaline door je lijf voelen gieren tijdens een vrij rijden circuit training?

De mogelijkheden om te trainen op een echt supermoto circuit zijn beperkt. Waar kun je nog het gas volledig opengooien? Daarom organiseert Supermotorschool in samenwerking met Supermofools de Supermoto Trackday.

Race mee tijdens de Supermoto Trackday op donderdag 30 mei 2019 op het Midland Circuit in Lelystad. Er is volop ruimte om vrij te racen, maar ook om je skills te verbeteren tijdens de trainingsblokken in de ochtend.

Meld je snel aan, want de plekken zijn beperkt!

Deze jaarlijkse Supermoto Trackday met vrije training wordt georganiseerd door de Supermotorschool in samenwerking met Supermofools. De professionele instructeurs van Supermotorschool zijn de hele dag aanwezig om je aanwijzingen, tips en de nodige begeleiding te geven waar je écht wat aan hebt.

Er zijn twee mogelijkheden:

1. Supermoto Circuit-Training.
  2. Supermoto Vrij Rijden Circuit Training.

supermoto-trackday-2019

Optie 1: Supermoto Circuit-Training

Supermoto circuit-training met eigen motor van 10.00 tot 13.00 uur.

De circuit-training is voor iedereen die onder professionele begeleiding zijn of haar Supermoto skills wil verbeteren, bijspijkeren of opfrissen. Deze circuit-training is speciaal opgezet voor Supermoto-rijders met een eigen Supermoto-bike. Dit kunnen zowel Supermoto-rijders zijn met een motor met kenteken of ervaren Supermoto-wedstrijdrijders. Alle Supermoto-rijders zijn welkom!

De training wordt gegeven in twee groepen, afgestemd op niveau. We geven met name aandacht aan:

• Sliden (met de juiste techniek);
  • Het aanremmen van de bocht;
  • Bocht insturen zonder remmen;
  • Balans en zithouding;
  • Ideale ‘lijnen’ rijden.

Na de circuit training neem je van 13.00 tot 17.00 uur deel aan de vrije training. Dan kun je de geleerde technieken in de praktijk brengen en het gas even lekker opengooien op het circuit

Prijs: 97,- excl. Motor en alleen op voorinschrijving.

Je kunt je hier aanmelden. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt.

Supermoto-slide-trackday-midland-circuit

Optie 2: Vrij Rijden Circuit Training met eigen Supermotard

Vrije training met eigen motor van 13.00 tot 17.00 uur.

Heb je geen behoefte aan de circuit training, maar wil je wel vrij rijden? Sluit dan aan bij de vrije training in de middag. Tijdens de vrije training krijg je de ruimte en vrijheid op het circuit om vrij te rijden op je eigen motor.

Vooraf aanmelden: € 47,-. (Deelnemers aan optie 1 nemen in de middag automatisch deel aan de vrije training).
Aanmelden op het circuit € 65,-
NB. Kosten per rijder, dus niet per motor!

LET OP! Zoals je van ons gewend bent, delen wij de deelnemers aan de vrije training op in groepen op basis van het niveau. Zo kan iedereen lekker rijden en rij je elkaar niet in de weg!

Supermoto-slide-slide-oefeing          Supermoto-slide-thieu-tausch-trackday-midland-lelystad

Fact & Figures

Minimum leeftijd: 18 jaar.
Voor wie? Supermoto rijders.
Waar: Midland Circuit, Talingweg 89 in Lelystad.
Wanneer: Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019.
Tijd: Het circuit is geopend om 9.00 en sluit haar poorten om 18.00 uur.

Motor Huren

yamaha-wr450-supermoto-motoren-van-de-supermotorschoolHeb je zelf geen Supermotard, maar wil je de Supermoto Trackday toch meebeleven? Dat kan!

Je kunt tijdens de trackday een Yamaha WR450F van de Supermotorschool huren. Er zijn op inschrijving 9 Supermotards te huur voor de volledige dag. De kosten hiervan zijn € 197,- inclusief brandstof en schade dekking. Reserveer dus snel jouw motor! Een motorpak moet je zelf meenemen en is verplicht.

Kleding Huren

mvd-racewear-huur-kledingHeb je niet de juiste kleding en wil toch deelnemen aan de Supermoto Trackday? Geen probleem!

Via de Supermotorschool is er ook kleding te huur van MVD Racewear. Een helm en laarzen neem je het liefst zelf mee, in verband met de juiste pasvorm en beperkte beschikbaarheid. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aanmelden Supermoto Trackday

Deze unieke kans mag je niet missen! Meld je snel aan met je vrienden, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Meld je hier aan.

supermoto-hooligans-komen-bij-van-training

Vragen?

Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail naar: [email protected].

Ook voor het huren van een motor/kleding kun je dit e-mail adres gebruiken.

Tot Hemelvaartsdag!!!

Reactie plaatsen