arrow_drop_up arrow_drop_down
Nieuwe data Supermotocursus in mei, juni en juli!

Nieuwe data Supermotocursus in mei, juni en juli!

Laatste update: 7 mei 2020

Goed nieuws!

Met de nieuwe richtlijnen van het RIVM mogen we vanaf 11 mei weer startem met onze Supermotocursus!!! We zijn zo blij als een kind in een snoepwinkel en gaan weer vol enthousiasme aan de slag met onze motorcursus, om jou een onvergetelijke dag op de motor te geven.

Heb jij er ook zin in?

Belangrijk!!! Heb jij een cursus of training bij ons geboekt en is deze opgeschort i.v.m. de Coronamaatregelen? Lees dit bericht dan even goed door en plan een nieuwe datum in.

Het RIVM heeft namelijk aangekondigd dat buitensporten in groepen weer is toegestaan als er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Dat kan prima in onze Supermotocursus!

Ook is het geven van motorlessen bij nader inzien door het RIVM, toch geen contactberoep. Hier staan wij volledig achter, waardoor onze trainers met een gerust hard kunnen werken aan jouw motorskills.

Belangrijke richtlijnen Supermotocursus

Let op: i.v.m. de Coronamaatregelen moeten alle deelnemers de volgende belangrijke richtlijnen opvolgen:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Neem je eigen motorkleding + helm mee. Normaal gesproken kun je dit van ons lenen, maar nu is dit helaas niet mogelijk. Onder de nieuwe Coronamaatregelen van het RIVM, kunnen wij deze kleding namelijk niet ontsmetten.
  • Neem geen partner, familie of vrienden mee. Alleen deelnemers mogen op het Midland Circuit komen.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel en de trainers strikt op.

Binnen deze voorschriften en richtlijnen kunnen we een prachtige cursus geven. En dan zijn we even weg uit de beslommeringen van de afgelopen heftige tijd.

Nieuwe beschikbare data Supermotocursus

Wil jij even weg uit de sleur van de dag? Boek dan een onvergetelijke Supermotocursus bij de Supermotorschool.

Een dag voor actie en adrenaline. Net wat je NU nodig hebt!

Er zijn slechts een beperkt aantal dagen beschikbaar op het Midland Circuit in Lelystad. Dit komt doordat het circuit is in juli en augustus wegens vakantie gelsoten is. Wacht dus niet te lang, claim jouw plek NU!

Kijk hier hoeveel plekken er nog vrij zijn op de cursusdag van jouw voorkeur. Wacht niet te lang met boeken, want vol is helaas vol.

Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Midland Circuit in Lelystad

Het wordt een super gave en onvergetelijke ervaring.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies