arrow_drop_up arrow_drop_down
12 september 2019 

Motorcrossvakantie: MX training in Spanje

Jeugd Motorcrossvakantie | nabij Barcelona – Spanje

27 dec. ’19 – 03 jan. ’20

Het is weer tijd voor de unieke MX-training motorcrossvakantie voor jonge motorcrossers van de Supermotorschool. Tijdens deze 7-daagse trainingsweek voor jonge fanatieke motorcrossers bezoeken we verschillende circuits in Noordoost Spanje. Je krijgt les op het hoogste niveau van Marcel van Drunen.

  • Ben jij een fanatieke jonge motorcrosser?
  • Droom je er stiekem van ooit zo goed te worden als Jeffrey Herlings?
  • Zit jij het liefst iedere vrije dag op je crossmotor?

Meld je snel aan voor de Supermotorschool motorcrossvakantie 2019/2020! Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

mx-circuit-tona-la-talaia-spanje-motorcrossvakantie

In deze vakantie ga je een week lang crossen met leeftijdsgenoten. We gaan samen aan de slag om jouw basistechnieken en motorbeheersing naar een hoger niveau te tillen. Doordat we de tijd hebben, kan er intensief getraind worden om je bijvoorbeeld voor te bereiden op club- en/of crosswedstrijden in het nieuwe seizoen.

deelnemer-aan-de-jeugd-mx-motorcrossvakantie-van-de-supermotorschool-in-spanje

MOTORCROSSVAKANTIE MET LES VAN EEN KAMPIOEN

Je krijgt les op het hoogste niveau van 2 professionele trainers, waaronder Marcel van Drunen: voormalig kampioen motorcross en supermoto en KNMV-gediplomeerd jeugd motorsporttrainer. Marcel gaat je helpen jouw MX-vaardigheden te verbeteren met professionele instructies.

marcel-van-drunen-knmv-mt3-jeugd-trainer

MOTORCROSSVAKANTIE VOOR JONGE MOTORCROSSERS

Maak stappen vooruit in motorbeheersing en motortechnieken. Beleef super veel plezier en maak nieuwe vrienden met andere jonge motorcrossers. Het is super gaaf om met leeftijdsgenoten te crossen en plezier te hebben op en met je crossmotor.

Voor wie: Voor alle jonge motorcrossers, van 5 tot 18 jaar. Je mag je familie gezellig meenemen.

Wanneer: Tijdens de kerstvakantie van 27 december 2019 tot 3 januari 2020. Dus lekker samen trainen en Oud&Nieuw vieren.

Waar: Je zal in een groep trainen op jouw niveau op verschillende circuits in de omgeving van Barcelona en Lloret de Mar, in Spanje. Zo leer je je motorskills verbeteren op een andere ondergrond dat je gewend bent.

jeugd-mx-motorcrossvakantie-spanje-onder-leiding-van-knmv-mt3-jeugd-trainer-marcel-van-drunen

PROGRAMMA MOTORCROSSVAKANTIE

  • 27 + 28: Training met instructies
  • 29: Rustdag
  • 30 + 31: Training met instructies
  • 1: Rustdag, nieuwjaar vieren
  • 2 + 3: Training met instructies

VERBLIJF EN PRIJS MOTORCROSSVAKANTIE

We verblijven in de bed&breakfast ‘Masia La Pineda’ in Macanet de la Selva. Je kunt hier in een kamer of appartement slapen, maar ook in een camper, caravan of tent op de camping bij de bed&breakfast. Je dient zelf je reservering bij Masia La Pineda te maken!

Prijs: € 497,-

Profiteer nu van 50 euro vroegboekkorting en betaal slechts: € 447,- door jouw motorcrossvakantie vóór 20 oktober te boeken en te betalen. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden: De plaatsen zijn beperkt. Claim dus snel hier je plek >>>

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies