arrow_drop_up arrow_drop_down
15 juni 2019 

Last minute Vaderdagcadeau: Vaderdag cadeaubon

Zoek jij nog een fantastisch, stoer Last Minute Vaderdagcadeau tip? Bij ons koop je een Last Minute Vaderdagcadeaubon. Deze ontvang je direct in je mailbox.

Je hebt een stoere vader, en daarom wil je een stoer Vaderdag cadeau voor hem kopen, toch? Dat begrijpen wij bij de Supermotorschool, want dat verdient je vader. Zoek jij daarom een stoer Vaderdag cadeau? Geef hem geen lullig Vaderdag cadeau, maar geef hem een onvergetelijke ervaring cadeau voor Vaderdag. Een blijvende herinnering waar hij nog jaren met veel plezier aan terugdenkt.

Wij weten precies wat je bedoelt, en geven je graag onze twee Last Minute Vaderdagscadeau tips.

Koop direct hier je Last Minute Vaderdagcadeau: de Supermotorschool Vaderdag cadeaubon voor een onvergetelijke dag vol actie, adrenaline en snelheid >>>

Last Minute Vaderdagcadeau tip 1: Supermoto motorcursusLast Minute Vaderdag cadeaubon

Stel je eens voor: jouw vader, in passende Supermoto-kleding op een ronkende Supermoto motor. Hij trekt het gas vol open en racet over het Supermoto circuit. Hij geniet voluit. Aan het einde van de cursus zet hij zijn helm af en grijnst hij van oor tot oor. Puur geluk, na deze prachtige ervaring.

Lees hier meer over onze Supermoto-cursus >>>

Supermoto cursus voor beginners

De Supermotorschool organiseert Supermoto-cursussen voor beginners. Onder professionele begeleiding krijg jij instructies, aanwijzingen en tips. Het wordt een geweldige ervaring.

Is jouw vader een motorrijder op de weg? Motorrijders zijn van harte welkom. Zij kunnen ontzettend waardevolle technieken leren in deze cursus, waardoor ze met meer zekerheid en veiliger op de weg kunnen rijden.

Aan de andere kant hoef je voor deze Supermoto-cursus geen ervaring te hebben met het (Supermoto-)motorrijden. Wij leren je namelijk de belangrijke Supermoto-technieken. Je rijdt op een van onze Yamaha Supermoto motoren, en kan van ons de verplichte motorkleding lenen.

Wij leren je controle over de motor te behouden, de juiste zithouding, bochten nemen, ideale lijnen rijden, gecontroleerd snelheid maken, remtechnieken, sliden, driften, enzovoort.

Racen over het motorcircuit

In het ochtendblok leren wij je alle technieken die je moet weten, zodat je in het middagblok zelf kunt rijden en kunt oefenen. Tijdens het middagblok geven we je nog aanwijzingen en tips zodat je jezelf kunt verbeteren. Ons doel: Dat jij een betere motorrijder wordt!

Deze cursus is dus voor beginners, onervaren en ervaren motorrijders. Voor jong én oud, vaders, opa’s en kinderen.

Snelheid, actie en adrenaline

In deze Supermoto motorcursus kan jouw vader lekker het gas opengooien en op volle snelheid over het circuit racen. Het is een onbeschrijflijk mooie ervaring, waarin je vader nieuwe dingen zal leren en zijn grenzen zal verleggen. Is deze ervaring iets voor jouw vader?

Nog even snel een last minute Vaderdagcadeau kopen?

Bestel dan onze Supermoto cadeaubon voor Vaderdag. Een stoer Vaderdag cadeau >>>

Last Minute Vaderdagcadeau tip 2: Motocross cursus

Of is je vader meer van het ruig racen door zand en modder? Bij het motocrossen race je over een offroad circuit, vol met uitdagende bochten en bulten. Kan jouw vader dit aan?

Leer motocrossen in één dagMotocross cursus cadeaubon

In onze motocross-cursus voor beginners leer je in één dag motocrossen. Dit kan echt! Dat hebben de jongens van Concentrate BOLD bewezen. Het is een kei gave ervaring, die je vader nooit meer zal vergeten.

Je vader mag rijden op een echte Yamaha crossmotor en leent van ons de benodigde motocross gear. En wij zorgen voor voldoende eten en drinken, zodat je vader zich 100% kan richten op het crossen.

Lees hier meer info over onze motocross-cursus >>>

Racen over een offroad motocross circuit

Het geeft een enorme kick om te racen over een offroad motocross circuit. Een unieke ervaring! Je vader leert in de motocross-cursus om snelheid te maken, de juiste lijnen te rijden, sporen, knippen en bochten en natuurlijk het springen over bulten.

Snelheid, springen en perfecte bochten maken

En dat allemaal in één dag! Ik weet zeker dat je vader met een brede glimlach van de crossmotor stapt. Dit is een perfect stoer Vaderdag cadeau voor de vader die van een uitdaging, actie en snelheid houdt. Is jouw vader dat?

Nog even snel een last minute Vaderdagcadeau kopen?

Bestel dan snel de Supermotorschool cadeaubon die je vader kan besteden aan een motocross-cursus op de cursusdag naar keuze >>>

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies