Vaderdagcadeau motorcursus

Is jouw vader een fanatieke motorrijder? Geef hem dan een Vaderdagcadeau motorcursus cadeau voor Vaderdag! Een motorcursus is een unieke ervaring, vol actie, adrenaline en snelheid. Het is een fantastisch Vaderdag cadeau; een cadeau wat hij super gaaf zal vinden

Welke motorcursus cadeau voor vaderdag?

Voor elke vader is er een type motorcursus die bij hem past.

1) Motorcursus – Is je vader een motorrijder op de weg? Dan kan hij zijn motor skills aanzienlijk verbeteren onder professionele begeleiding van onze Supermoto instructeurs.

Hij leert in deze cursus de belangrijkste motortechnieken, zoals motorbeheersing, de juiste zithouding en gecontroleerd snelheid maken. Aan het einde van de dag racet hij op volle snelheid over het circuit op onze Yamaha wedstrijdmotor!

Dit is de perfecte motorcursus voor personen die met meer zekerheid en veiliger op de weg willen rijden. Je vader zal veel waardevolle nieuwe dingen leren, die in normale motorcursussen niet aan bod komen. Daar zal je vader zijn hele leven profijt van hebben.

2)  Supermotocursus – Racen over een echt motorcircuit! Supermoto is snelheid, actie en adrenaline. Dit kan je leren in 1 dag. Dit is een fantastische motorcursus voor de beginnende supermotorijder, maar ook voor de motorrijder op de weg. Een unieke ervaring voor je vader!

3)  Motorcross cursus – Leer motorcrossen in één dag! Het is een onvergetelijk dagje crossen. Onder professionele begeleiding leert je vader crossen op een offroad circuit. Een dag vol humor, actie en adrenaline. Een geweldige motorcross ervaring voor zowel beginnende als meer ervaren motorcrossers. Motorcross is super gaaf, maar ook super zwaar. Kan jouw vader het aan?

Is jouw vader al een fanatieke Supermoto of
Motorcross rijder?

De mogelijkheden om vrij te rijden en te trainen zijn zeer beperkt in Nederland. Helemaal tijdens de Coronatijd. Daarom organiseert de Supermotorschool speciale supermoto- en motorcrosstrainingen voor ervaren rijders.

4) Supermoto circuit training – Met de mogelijkheid om je skills te verbeteren onder professionele begeleiding. Maar ook lekker het gas opengooien op het circuit en vrij rijden.

5) Supermoto vrij rijden op het circuit – Voor de Supermotorijder die op zijn eigen Supermoto-motor vrijuit wilt racen over het circuit.

6) Motorcross circuit training – Met optionele aanwijzingen van onze instructeurs kan je vader zijn motorcross skills verbeteren op het circuit, met ruime mogelijkheden om zelf te racen.

Onze tip: Vaderdagcadeau motor cadeaubon

Wil jij een motorcursus cadeau geven voor Vaderdag, maar kun je niet kiezen?

Geef dan een Supermotorschool cadeaubon cadeau voor Vaderdag, en laat je vader zelf de keuze maken. Dat is zo simpel als het klinkt.

Het meest fantastische vaderdagcadeau!!!!

 • Cadeaubon

  25,00297,00
  Selecteer bedrag
 • Plaatshouder

  Cadeaubon Feestdagen

  25,00297,00
  Selecteer bedrag