arrow_drop_up arrow_drop_down
10 juni 2019 

Geef een motorcursus cadeau voor Vaderdag

Is jouw vader een fanatieke motorrijder? Geef hem dan een motorcursus cadeau voor Vaderdag! Een motorcursus is een unieke ervaring, vol actie, adrenaline en snelheid. Het is een fantastisch Vaderdag cadeau; een cadeau wat hij super gaaf zal vinden.

Welke motorcursus kun jij cadeau geven voor Vaderdag?

Voor elke vader is er een type motorcursus die bij hem past.Motorcursus cadeaubon

  1. Motorcursus – Is je vader een motorrijder op de weg? Dan kan hij zijn motor skills aanzienlijk verbeteren onder professionele begeleiding van onze Supermoto instructeurs.

Hij leert in deze cursus de belangrijkste technieken wat betreft onder andere motorbeheersing, de juiste zithouding en gecontroleerd snelheid maken. Aan het einde van de dag racet hij op volle snelheid over het circuit op onze Yamaha wedstrijdmotor!

Dit is de perfecte motorcursus voor personen die met meer zekerheid en veiliger op de weg willen rijden. Je vader zal veel waardevolle nieuwe dingen leren, die in normale motorcursussen niet aan bod komen. Daar zal je vader zijn hele leven profijt van hebben.

  1. Supermoto cursus Racen over een echt motorcircuit! Supermoto is snelheid, actie en adrenaline. Dit kan je leren in één dag.

Dit is een fantastische motorcursus voor de beginnende supermoto-rijder, maar ook voor de motorrijder op de weg. Een unieke ervaring voor je vader!

  1. Motocross cursusLeer motorcrossen in één dag! Het is een onvergetelijk dagje crossen. Onder professionele begeleiding leer jij crossen op een offroad circuit. Een dag vol humor, actie en adrenaline. Een geweldige motocross ervaring voor zowel beginnende als meer ervaren motocrossers. Motocrossen is super gaaf, maar ook super zwaar. Kan jouw vader het aan?

supermoto-trackday-2019

Of is jouw vader al een fanatieke Supermoto of Motocross rijder?

De mogelijkheden om vrij te rijden en te trainen zijn zeer beperkt in Nederland. Daarom organiseert de Supermotorschool speciale supermoto en motocross trainingen voor ervaren rijders.

  1. Supermoto circuit training – Met de mogelijkheid om je skills te verbeteren onder professionele begeleiding. Maar ook lekker het gas opengooien op het circuit en vrij rijden.
  2. Supermoto vrije rijden op het circuit – Voor de Supermoto rijder die op zijn eigen Supermoto-motor vrijuit wilt racen over het circuit.
  3. Motocross circuit training – Met optionele aanwijzingen van onze instructeurs kan je vader zijn motocross skills verbeteren op het circuit, met ruime mogelijkheden om zelf te racen.

Onze tip: Motorcursus cadeaubon voor Vaderdag

Wil jij een motorcursus cadeau geven voor Vaderdag, maar kun je niet kiezen?

Geef dan een Supermotorschool cadeaubon cadeau voor Vaderdag, en laat je vader zelf de keuze maken. Dat is zo simpel als het klinkt.

Bestel daarom hier je Supermotorschool cadeaubon voor een motorcursus naar keuze >>>

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies