De beste Vaderdag cadeautips
29 mei 2020 

De beste Vaderdag cadeautips

Vaderdag komt er weer aan. Het is elk jaar weer ingewikkeld om een goed Vaderdag cadeau te vinden. Wat zijn goede vaderdag cadeautips? Je wilt niet aankomen met een suf cadeau, zoals een stropdas, fles whisky of Alibaba troep. Dat is even grappig en verdwijnt vervolgens in de kast. Je wilt juist een uniek Vaderdag cadeau geven, waar je vader écht blij mee zal zijn.

Maar wat?

Wij geven je graag onze beste Vaderdag cadeautips.

Vaderdag cadeautips

Ga dit jaar voor een Vaderdag cadeau waar je je vader écht blij mee maakt. Dit zijn onze Vaderdag cadeautips. Zoals je ziet, geef je met de beste Vaderdag cadeaus een geweldige ervaring cadeau.

Supermoto motorcursus voor Vaderdag

Heb jij een stoere vader? Houd hij van actie, adrenaline en snelheid? Geef hem dan een Supermoto motorcursus cadeau voor Vaderdag. Hiermee geef je hem een unieke ervaring cadeau. Op het Supermotocircuit leert hij de technieken van het Supermoto motorrijden, zoals snelheid maken, bochten nemen, sliden, driften, ideale lijnen rijden, en nog veel meer.

Maar ook als je vader al een motorrijder is, zal hij in deze cursus veel nieuwe technieken leren waarvan hij veel profijt zal hebben bij het motorrijden op de weg. Zoals: een goede zithouding, controle over de motor en veiligheid op de weg.

Ik weet zeker dat je vader breed glimlachend weer thuiskomt van een fantastisch dag; een dag die hij nooit meer zal vergeten.

Wil jij je vader ook een Supermoto cursus cadeau geven voor Vaderdag?

Kies hier dan een cadeaubon bij Supermotorschool voor een bedrag naar keuze

Ik weet zeker dat je vader dit zeer zal waarderen. Denk je niet?

Motorcursus cadeaubon vaderdag

Barbecue

Vaderdag is niet voor niets in de lente. Het barbecueseizoen komt er weer aan en echte mannen eten graag een lekker stuk vlees van de barbecue. Hoe beter de barbecue, hoe beter de smaak en kwaliteit van het vlees. Hier doe je hem dus echt een plezier mee. Kies een trendy Japanse Kamado barbecue, een barbecue meubel of een simpeler grillbarbecue.

Koptelefoon

Met een draadloze, geluiddempende koptelefoon kan je vader zich even helemaal afsluiten van de buitenwereld en genieten van de muziek, een podcast of een audioboek. Even tijd voor zichzelf. Het mooie van deze nieuwe koptelefoons is dat ze je oren helemaal afsluiten van geluid van buitenaf. Hij hoort niets, alleen het geluid van de audio. Het zijn prachtige apparaten voor thuis, op het werk of onderweg.

Draadloze speaker

Een draadloze speaker is een waar genot. Je kunt overal je muziek of films afspelen met prachtig geluid. Zoals onder de douche, in de garage, bij een film op de laptop, enz. Dat is even quality me-time voor je vader.

Wij raden je de speakers van JBL aan. Dit zijn goede speakers, met goed geluid en een goed volume, maar ook een mooi design. Daarom staan deze speakers tegenwoordig in bijna elk huishouden.

Cadeaubon motorcursus cadeau voor vaderdag

Mooie set glazen

De kans is groot dat je vader graag een drankje drinkt, zoals wijn, whisky of andere sterke drank. De drank kiest hij waarschijnlijk liever zelf uit. Maar het genot wat hij uit het drinken haalt, kan worden versterkt met mooie glazen.

Koop daarom voor Vaderdag een mooie set whisky-, wijn- of drankglazen. Ga dan niet voor de goedkope troep, maar kies mooie, fijne glazen van goede kwaliteit. Het type glazen waar je vader trots op kan zijn tegen zijn vrienden.

Motorcross cursus

Supermoto is op de verharde baan, maar motorcross op een offroad circuit. Op een offroad motor circuit kan jouw vader de fijne kneepjes leren van het fantastische motorcrossen. Dat is dus op ronkende motoren crossen door het zand en de modder. Bij de Supermotorschool kan je vader een motorcross cursus volgen voor beginners. In één dag leert hij dan motorcrossen, en zelfs springen over bulten met de crossmotor.

Het is een geweldige ervaring. Een dag vol adrenaline, echt super cool. Je geeft je vader met een motorcross cursus echt een ervaring cadeau. Gaat jouw vader dit ook super gaaf vinden?

Koop dan een cadeaubon voor een super gave motorcross cursus bij Supermotorschool

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down