arrow_drop_up arrow_drop_down
18 maart 2020 

Alle cursussen en trainingen Supermotorschool opgeschort

Enthousiasme voor motorrijden, dit delen we met elkaar. Samen zijn we onderdeel van de motorsport community. In de eerste plaats leven we mee met iedereen die geraakt is door het Coronavirus (COVID-19).

< We hebben deze informatie geüpdate n.a..v. de nieuwe voorschriften en maatregelen die gelden tot 1 juni 2020. >

Jouw gezondheid en veiligheid, en dat van onze trainers en medewerkers, staat bij ons altijd voorop. Ondanks onze gedeelde liefde voor motorrijden en de motorsport, moeten we ook vandaag jouw en onze veiligheid waarborgen. Daarom moet ook de Supermotorschool maatregelen nemen. We zijn helaas genoodzaakt om alle geplande cursussen en trainingen op te schorten tot tenminste 1 juni.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de maatregelen m.b.t. het opschorten van alle cursussen en trainingen van de Supermotorschool. Ook zullen we hier de nieuwe cursus- en trainingsdata uploaden, wanneer de situatie dit toelaat.

Coronavirus en de motorsport

Door de uitbraak van het Coronavirus in Nederland heeft de Nederlandse overheid maatregelen genomen, in nauw overleg met het RIVM. In navolging van deze maatregelen en adviezen, heeft het NOC*NSF  en het KNMV voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen, waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden, af te lasten. Ook mogen er niet meer dan drie personen samenkomen en wordt iedereen geadviseerd zoveel mogelijk binnen te blijven. Dit betekent dat ook clubs en circuits zijn gesloten tot tenminste 1 juni en trainingen en cursussen niet door kunnen gaan.

Gevolgen Coronavirus voor de Supermotorschool

De veiligheid van onze trainers en motorrijders heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom volgen we de adviezen van het RIVM, KNMV en NOC*NSF. Ook zijn alle circuits waarvan we gebruikmaken, gesloten. Daarom zijn wij genoodzaakt om alle trainingen en cursussen van de Supermotorschool op te schorten tot tenminste 1 juni. Bij de keuzes die wij maken, volgen we de voorschriften van het RIVM.

We vinden dit super jammer. We zien elk jaar weer ontzettend uit naar de lente, wanneer het fantastische motorseizoen weer begint. Dit jaar zal anders zijn, en we hopen dat de Supermotorschool hier zonder al te veel kleerscheuren doorheen zal komen.

Nieuwe data cursussen en trainingen Supermotorschool

Zodra de situatie het weer toelaat, zullen we nieuwe data inplannen voor de afgelaste cursussen en trainingen.

Op deze pagina zullen we updates plaatsen over alternatieve trainings- en cursusdata.

We zijn genoodzaakt te wachten totdat de maatregelen van het RIVM zijn opgeheven. Zodra het mogelijk is, en de circuits weer open zijn, kun je je inschrijven voor nieuwe cursus- en trainingsdata.

Is jouw cursusdata afgelast? Als vervanging van je huidige, afgelaste boeking kun je je inschrijven voor nieuwe cursus- en trainingsdata wanneer deze beschikbaar komen. Dan kun je alsnog deze fantastische kans ervaren. Deze update zullen we ook per mail met je delen.

We hopen je snel op de motor te zien. We houden je op de hoogte!

[Update 25-03-2020]

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies