Unieke in Nederland - 7 Rijplezier Garanties van de Supermotorschool!

DE 7 RIJPLEZIER GARANTIES

Standaard voor al onze motorcursussen

7 unieke

Rijplezier Garanties

11+ jaar

toonaangevend in motorrijden

5.500+

tevreden deelnemers

Deelnemers aan de Supermoto circuit cursus

Een onvergetelijke rijervaring

Wil je graag ervaren wat Supermoto of Motorcross is? Wil je graag je grenzen verleggen, het gas open kunnen gooien, betere controle krijgen over je motor en je angst en/of stress kwijtraken?

Je hebt een nieuwe motor gekocht en wilt er volop van kunnen genieten. Je wilt onbezorgd kunnen toeren, kilometers maken en het gas lekker open kunnen trekken.

Dát is de pure vrijheid van motorrijden.

Het zijn allemaal redenen om een motorcursus te volgen bij de Supermotorschool. Je krijgt dan meer controle, gerichte training, tips en verbeterpunten.

Embleem: 7 Rijplezier Garanties

7 Keiharde Rijplezier Garanties

Wij geven al meer dan 11 jaar motorrijcursussen. Daarom geven wij met een gerust hart de volgende 7 keiharde garanties. Dat is uniek in Nederland! Want wij gaan verder waar jouw motorrijles stopt en dát zie je ook terug in onze klantenbeoordelingen. Deze 7 punten maken de Supermotorschool een unieke beleving. Daarom wordt de Supermotorschool ook wel als de leukste motorrij-school van Nederland beschreven.

Heb je nog twijfels? Dan nemen de volgende 7 keiharde rijplezier garanties deze weg. Want wij geloven dat de volgende punten jouw ervaring met onze motorcursus zullen vergroten.

DE 7 RIJPLEZIER GARANTIES VAN DE SUPERMOTORSCHOOL

De Yamaha WR450 cursusmotoren van de Supermotoschool

1. MOTOR GARANTIE

Een cursus bij de Supermotorschool is altijd inclusief de huur van een motor.

Onze Yamaha cursusmotoren zijn goed onderhouden en verzekerd tegen valschade. Maar onze ervaring is dat de begeleiding en de veiligheid van de omgeving het risico minimaal houdt. Mocht je onverhoopt toch een keer vallen, dan beschadig je niet je eigen motor; je eigen trots. Dat is wel zo’n fijn gevoel.

Omdat je op onze motor rijdt, durf je bovendien meer te doen. Je hebt meer lef en neemt meer risico’s waardoor jij meer leert.

MX cursist gaat onderuit op startterein

2. VALSCHADE GARANTIE

Onze motoren zijn echte wedstrijdmotoren. Ze kunnen tegen een stootje. Maar ze zijn ook goed verzekerd. Het gebruik van de motoren is onderdeel van de cursus en zit dus inclusief de prijs. We berekenen slijtage en de eventuele schade die je maakt dus niet aan je door. Dat is wel zo fijn.

De ideale Slidebocht, de Tarzanbocht op het Eurocircuit

3. CIRCUIT GARANTIE

Als we een cursus geven, huren we het gehele circuit af. Wij garanderen je dat alleen onze cursisten op dat moment gebruik zullen maken van het circuit. Er zijn dus geen andere rijders die je hard voorbijrijden. Het zullen alleen de deelnemers zijn van Supermotorschool die net als jij deelnemen aan de cursus. Dat is wel zo veilig en comfortabel.

Startterrein Motorcross-cursus

4. START GARANTIE

Onze cursussen gaan altijd door.* Of het nou regent of niet. Maar ik kan je vertellen: juist als het toevallig regent, leer je het meest. Als je namelijk op de weg rijdt, moet je ook de weersomstandigheden accepteren zoals ze zijn.

* De enige voorwaarde hierbij is gerelateerd aan jouw eigen veiligheid. Wanneer er door onverhoopte omstandigheden, zoals ziekte, geen 2 motorsporttrainers aanwezig kunnen zijn, behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen naar een andere datum. Dit is een veiligheidsoverweging voor ons. Wij kunnen namelijk alleen voorzien in de maximale veiligheid wanneer er minimaal 2 motorsporttrainers aanwezig zijn tijdens de cursus.

Marcel van Drunen zelfstandig KNMV motorsporttrainer niveau 3 (MT-3)

5. PROFESSIONEEL MT-3 EKREND PROGRAMMA GARANTIE

Marcel van Drunen, oprichter van de Supermotorschool en hoofdmotorsporttrainer, heeft de KNMV-opleiding tot zelfstandig motorsporttrainer niveau 3 (MT-3) met succes afgerond. Dit betekent dat hij een officieel KNMV-trainers diploma heeft behaald om zelfstandig motorsport cursussen op te zetten. Dit geeft aan dat wij een professionele cursus aanbieden, die voldoet aan het KNMV MT-3-programma.

Enthousiast en tevreden cursisten tijdens de Supermoto-cursus van de Supermotoschool

6. NIET GOED GELD TERUG-GARANTIE

Vind je het toch niets? Is het niet geheel wat je verwachtte? We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen. Maar als je écht niet helemaal tevreden bent, geven wij met liefde je geld terug. Dit is voor ons absoluut geen issue. De enige voorwaarden is dat je het ons op de cursusdag voor het eind van de cursus zelf aangeeft, dan garanderen we je dat je je geld terugkrijgt.

Dit durven we te garanderen, want we zijn ervan overtuigd dat je tevreden zal zijn ☺. Iedereen die bij ons van de motor stapt, is namelijk dol enthousiast en heeft een grote smile op zijn gezicht. We doen dit al meer dan 11 jaar, dit is ons vak waarin we veel ervaring hebben. Dit is onze passie.

Blije deelnemer van de Motorcross-cursus

7. LACH GARANTIE 😂

Onze cursussen zijn altijd super leuk. Er wordt dan ook enorm veel gelachen. Er wordt zeker getraind en aanwijzingen gegeven, maar bovenal blijft het altijd erg leuk. Wij garanderen dat je met een lach van je motor zult stappen. Dit kan een lach zijn van plezier, sensatie, verbazing van wat jij kan, adrenaline door de snelheid of adrenaline doordat je je grenzen hebt verlegd. Het is een pure lach van geluk. Wij garanderen deze lach.

Nu staat niets je meer in de weg om die onvergetelijke rijervaring te beleven