DE 7 RIJPLEZIER GARANTIES

Standaard voor al onze Motorcursussen

Customers served! 0 unieke Rijplezier garanties
Customers served! 0 jaar Toonaangevend in Motorrijden
Customers served! 0 + Tevreden Deelnemers
Customers served! 0 + Motorcursussen

Onvergetelijke rijervaring op de motor 

  • Wil je graag Ervaren wat Supermoto / Supermotard of Motocross is? 
  • Je grenzen verleggen?
  • Het gas open kunnen gooien?
  • Betere motorcontrole krijgen?
  • Je angst en/of stress op de motor kwijtraken?
  • Onbezorgt kunnen toeren?

Begrijpelijk, wan dát is de pure vrijheid van motorrijden. 

Het zijn allemaal redenen om een motorcursus bij de Supermotorschool te volgen. Je krijgt van ons meer controle, gerichte training, persoonlijke tips en verbeterpunten en je zal grote sprongen vooruit maken. 

Dat beloven we!

7 Rijplezier garanties Motorcross Drunen

Onze 7 keiharde Rijplezier garanties

Wij geven al meer dan 13 jaar motorrijcursussen. Daarom kunnen we met een gerust hart je de volgende 7 keiharde garanties geven. 

Deze zijn uniek in Nederland, want wij gaan verder waar jouw motorrijles stop. Dit zie je ook terug in onze klantenbeoordelingen. Deze 7 punten maken de Supermotorschool een unieke beleving. Ze noemen de Supermotorschool daarom ook wel de leukste motorschool van Nederland.

Heb je nog twijfels? Dan nemen de volgende 7 keiharde rijplezier garanties deze weg. Daardoor zal jij een nóg betere ervaring hebben tijdens onze motorcursussen en motortrainingen. 

De 7 rijplezier garanties van de Supermotorschool

1. MOTOR GARANTIE

Een cursus bij de Supermotorschool is altijd inclusief de huur van een motor.

Onze Yamaha motoren zijn goed onderhouden en verzekerd tegen valschade. Maar onze ervaring is dat de begeleiding en de veiligheid van de omgeving het risico minimaal houdt. Mocht je onverhoopt toch een keer vallen, dan beschadig je niet je eigen motor; je eigen trots. Dat is wel zo’n fijn gevoel. 

Omdat je op onze motor rijdt, durf je bovendien meer te doen. Je hebt meer lef en neemt meer risico’s, waardoor jij meer leert. 

2. VALSCHADE GARANTIE

Onze motoren zijn echte wedstrijdmotoren

Ze kunnen tegen een stootje. Maar ze zijn ook goed verzekerd. Het gebruik van de motoren is onderdeel van de cursus en zit dus bij de prijs inbegrepen. We berekenen slijtage en de eventuele schade die je maakt dus niet achteraf aan je door. Dát is wel zo fijn. 

3. CIRCUIT GARANTIE

Als we een cursus geven, huren we het gehele circuit af. 

Wij garanderen je dat alleen onze cursisten op dat moment gebruik zullen maken van het circuit. Er zijn dus geen andere rijders die je hard voorbij rijden. Het zullen alleen de deelnemers zijn van Supermotorschool die net als jij deelnemen aan de cursus. Dat is wel zo veilig en comfortabel. 

4. START GARANTIE

Vanaf 10 deelnemers gaan onze motorcursussen altijd door.* Of het nou regent of niet. 

Maar ik kan je vertellen: juist als het toevallig regent, leer je het meest. Tijdens het motorrijden moet je ook de weersomstandigheden accepteren zoals ze zijn.

* Bij de motorcross-cursus kan in langdurige, hevige regenval er voor zorgen dat het circuit onbegaanbaar is. In dat geval zijn we genoodzaakt de cursus te verplaatsen naar een andere datum.

* De enige voorwaarde hierbij is gerelateerd aan jouw eigen veiligheid. Wanneer er door onverhoopte omstandigheden, zoals ziekte, niet 2 motorsporttrainers aanwezig kunnen zijn, behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen naar een andere datum. Dit is een veiligheidsoverweging voor ons. Wij kunnen namelijk alleen voorzien in de maximale veiligheid wanneer er minimaal 2 motorsporttrainers aanwezig zijn tijdens de cursus.  

5. PROFESSIONEEL MT3 ERKEND PROGRAMMA GARANTIE

Marcel van Drunen, oprichter van de Supermotorschool en hoofdmotorsporttrainer, heeft de KNMV-opleiding tot zelfstandig motorsporttrainer niveau 3 (MT3) met succes afgerond. 

Dit betekent dat hij een officieel KNMV-trainersdiploma heeft behaald om zelfstandig motorsportcursussen op te zetten. Dit geeft aan dat wij een professionele cursus aanbieden, die voldoet aan het KNMV MT3-programma.

En bedenk dat motorrijden niet per se gevaarlijk is... Ongecontroleerd crashen wel...

6. NIET GOED, GELD TERUG-GARANTIE

Vind je het toch niets? Is het niet geheel wat je verwachtte? We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen. Maar als je écht niet helemaal tevreden bent, geven wij met liefde je geld terug

Dit is voor ons absoluut geen issue. De enige voorwaarden is dat je het ons op de cursusdag, voor het eind van de cursus, zelf aangeeft. Dan garanderen we je dat je je geld terugkrijgt.

Dit durven we te garanderen, want we zijn ervan overtuigd dat je tevreden zal zijn. Iedereen die bij ons van de motor stapt, is namelijk dolenthousiast en heeft een grote smile op zijn gezicht. We doen dit al meer dan 13 jaar. Dit is ons vak waarin we veel ervaring hebben; dit is onze passie. 

7. LACH GARANTIE

Onze cursussen zijn altijd super leuk. Er wordt dan ook enorm veel gelachen. 

Er wordt zeker getraind en je zult veel aanwijzingen krijgen, maar bovenal blijft het altijd erg leuk. Wij garanderen dat je met een lach van je motor zult stappen. Dit kan een lach zijn van plezier, sensatie, verbazing van wat jij kan, adrenaline door de snelheid of adrenaline doordat je je grenzen hebt verlegd. Het is een pure lach van geluk. Wij garanderen deze lach.

Er staat je nu niets meer in de weg om die onvergetelijke rijervaring te beleven...