arrow_drop_up arrow_drop_down
3-daagse MX-trainingsvakantie 2020

3-daagse MX-trainingsvakantie 2020

GP track Villars-Sous-Écot in Frankrijk
20 – 22 July 2020

Voor volwassen, beginnende motorcrossers en MX-jeugd

Ga jij deze zomer met ons mee met deze unieke MX-ervaring in Frankrijk?

Supermotorschool organiseert een 3-daagse MX-trainingsvakantie in Frankrijk, waar jij je MX-skills kan verbeteren onder professionele begeleiding van twee top motorcross trainers: Marcel van Drunen en Henri Verstappen.

  • Wat: 3-daagse MX-trainingsvakantie
  • Waar: Op het prachtige GP-circuit in het Franse Villars Sous Ecot
  • Wanneer: 20 – 22 juli 2020
  • Voor wie: Motorcrossers: volwassen, beginnende motorcrossers en jeugd motorcrossers. Neem je familie mee op deze motorcrossvakantie!
  • Door: Marcel van Drunen en Henri Verstappen

Schrijf je hier in voor deze Jeugd MX-trainingsvakantie

OVER HET CIRCUIT

GP-track-in-Villars-Sous-Ecot-France

Dit GP-circuit van Villars Sous Ecot is een van de mooiste crosscircuits in Europa. Een super gaaf circuit, waar je heel veel van kunt leren. We huren dit circuit exclusief af voor deze trainingsvakantie. Het circuit beschikt over een zeer goed geprepareerde harde baan met verschillende mooie uitdagingen, zoals hellingen, tafelbulten, snelle en langzame bochten. Dit zijn de ideale omstandigheden om jouw motorcross skills te verbeteren!

CORONAMAATREGELEN IN FRANKRIJK

Heb jij dit jaar nog weinig kunnen rijden omdat alle circuits gesloten waren?

Dit is de perfecte kans om even een flink aantal trainingsuren te maken. Maar de 3-daagse MX-trainingsvakantie is ook een mooi moment voor jou en je familie om de Coronatijd achter je te laten en te ontspannen.

Natuurlijk moeten we de strikte Coronarichtlijnen opvolgen die in Frankrijk gelden, net zoals we dat ook in Nederland doen. We houden de Coronamaatregelen in Frankrijk goed in de gaten en zien dat deze ook steeds meer versoepelen. Maar dit weerhoudt ons er niet van om er een prachtige circuit training van te kunnen maken, waarin we racen, plezier maken, maar toch de richtlijnen opvolgen!

MOTORCROSS TRAINING DOOR TOP MX-TRAINERS

Jij krijgt motorcross training van gediplomeerd KNMV-jeugdtrainer Marcel van Drunen en Henri Verstappen, gediplomeerd KNMV JMT trainer / MXGP Academy Trainer niveau A.

Macel-van-Drunen-KNMV-JMT3-trainer    Henri-Verstappen-KNMV-JMT-trainer

Dit is een unieke kans om onder leiding van professionals je MX-skills te verbeteren. Wij gaan samen jouw motorbeheersing naar een hoger niveau tillen. In deze trainingsvakantie krijg je de professionele basis om je door te ontwikkelen tot een prof MX-racer.

Hoe?

Je wordt gecoacht door twee gediplomeerde KNMV-trainers met super veel ervaring in het trainen van (inter)nationale MX-talenten. Profiteer daar dus van! Wanneer de basis goed zit, kun je dit verder uitbouwen. We zullen ons onder andere richten op:

  • Motorbeheersing vergroten
  • Gecontroleerd je snelheid verhogen
  • Focus
  • Vertrouwen
  • Klaarstomen voor motorcrosswedstrijden

Maar het wordt ook een super gave crossvakantie. Naast het trainen zal je veel plezier hebben met andere motorcrossers en nieuwe MX-vrienden maken.

VERBLIJF OP HET CIRCUIT

Je kunt overnachten op het circuit of in een hotel in de buurt.

Op het circuit kun je op eigen gelegenheid kamperen, in je eigen caravan, camper of tent. Het circuit is voorzien van een verzorgingsruimte met toiletten, wastafels en douches met warm water. Daarnaast zijn er ook een afspuitplaats en stroomvoorzieningen aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.

Kortom een toplocatie voor een mooie trainingsvakantie, gecombineerd met een ontspannen verblijf met je caravan, camper en/of tent. Neem je familie mee!

Alternatieve opties voor accommodatie zijn een Formule1 hotel of een ander hotel in het nabijgelegen Belfort. Dit dien je zelf te reserveren en de kosten zijn voor eigen rekening.

Prijs: €297,- **, inclusief gebruik van faciliteiten op het circuit voor je verblijf.

Aankomst op 19 juli en vertrek op 23 juli is geen probleem.

BEN JIJ OOK ENTHOUSIAST?

Wil jij je MX-vaardigheden sterk verbeteren?

Dan moet je mee op deze unieke MX-jeugd crossvakantie!

Maak grote stappen vooruit in je ontwikkeling onder professionele begeleiding van twee top KNMV-trainers van Supermotorschool. En heb super veel plezier met andere motorcrossers.

Profiteer daarom van deze unieke kans!

Schrijf je hier in voor deze MX-trainingsvakantie

Meer info: info@supermotorschool.nl.

Of WhatsApp: 06 51 820 994

Wacht niet te lang, want de plekken zijn beperkt!

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies